Site Feedback

Hola 01 :)

Jo no sé per què però m'encanta fer fotos perquè la fotografia em relaxa i m'encanta l'art . M'agrada la fotografia perquè és una manera de capturar la vida i d'expressar la part artística del meu ésser. Com més fotografies faig , més analític em torno i la meva creativitat creix també m'agrada capturar moments en el temps. Puc fer fotografies en els concerts quan viatgia Espanya de vacances. La fotografia és increïble, perfecta, brillant i espectacular. Jo prefereixo fotografies en color perquè no m'agraden les fotografies en blanc i negre.

Fotografies en blanc i negre són avorrides . Espero prendre més fotografies en el futur a Mèxic, Perú i Argentina. La meva càmera és Canon i compacta. També la meva càmera fa servir dues bateries. M'encanta la meva càmera moltíssim . Definitivament vaig a portar la meva càmera a Barcelona al març per prendre bones fotografies. M'he dedicat a la fotografia fa diversos anys i fotografia és bona. Jo també entenc els conceptes de fotografia. Vull comprar una càmera millor en uns pocs anys . Tinc una càmera també .

Prefereixes els auriculars o els altaveus?
Jo prefereixo els auriculars perquè auriculars són més privats i personals més dels altaveus . M'agrada auriculars i m'agrada escoltar música a alt volum .

Per què em exciten els peus de les dones?
Hola. Hi ha moltes coses que m'agradaria dir sobre els peus. En primer lloc, vull deixar una cosa ben clara: aquest no és el típic diari. Senzillament , he decidit escriure sobre els peus. L'excitació pels peus és un fetitxe bastant comú que es produeix durant la infància. M'exciten els peus. L'altre dia estava pensant en tot això, la meva obsessió no és senzilla per a mi. Hi ha molta gent que els agraden els peus i els massatges als peus. No podria dir-te la veritat. I a causa d' aquest dubte, no sé molt bé com dir-te això. El normal és que ens agradin els peus femenins.

Vivim en una societat en la qual totes les persones tenen fetitxes. Hi ha raons per les quals els homes els agraden els peus femenins. No obstant això, hi ha certes coses que no tenen preu. Així que m'agradaria que aprenguessis més sobre els fetitxes dels peus. I això no és tot. Aquest fetitxe és bastant normal, però en alguns casos pot arribar a convertir-se en una mena d'obsessió. Per què creus que molts homes senten excitació pels peus?

Que tinguis un bon día.

M'encanten els idiomes i la cultura de Barcelona l'aprenentatge.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  No corrections have been written yet. Please write a correction!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Catalan

  Show More