Site Feedback

mâine am examen

   OOPT 

Mâine am examen de materia Android. Învăt informatică la facultate și în ultimul semestru am avut curs electiv de Android. Am avut niște lecții că să învăt cum se fac aplicații pentru telefon mobil. Pentru examen trebuia să scriu o aplicație și să prezint-o profesorului. Eu am scris o aplicație, care arată condițiile meteorologice curente pentru locația mea curentă. Sper, că o să iau examenul și că o să pot pleca în vacanță imediat după al treilea examen, care este pe 17 iunie. Nu vreau să studiez când sunt în vacanță, pentru că o să am mai puțin timp pentru plimbări și întâlniri cu oameni interesanți.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  mâine am examen

  Mâine am examen la (materia) Android. Învăț informatică la facultate și în ultimul semestru am avut un curs electiv de Android. (<= Adding 'un' here makes it sound more natural, for me at least) Am avut niște lecții în care am învățat cum se fac aplicații pentru (telefoane) mobile (<= this is debatable if it's ok or not). Pentru examen trebuia să scriu o aplicație și să o prezint profesorului. Eu am scris o aplicație, care arăta condițiile meteorologice curente pentru locația mea curentă. Sper, că o să iau examenul și că o să pot pleca în vacanță imediat după (cel de-)al treilea examen, care este pe 17 iunie. Nu vreau să studiez când sunt în vacanță, pentru că o să am mai puțin timp pentru plimbări și întâlniri cu oameni interesanți.

   

  E bine. Cateva mentiuni :

  - am examen la ~ i have an examen (for a certain subject)

  - it's debatable there, because you could say it in different ways, but to me the most natural would be : 'aplicații pentru telefoane mobile'

  -arăta vs arată (showed vs shows). You are talking about something in the past, some people may argue the application still shows, and you use the present here, but I find it wrong. (others might not)

  -'cel de-al treilea' => your version is also good (al treilea), but I find this to be more natural

   

  Imi place textul, e foarte ridicat ca nivel de gramatica, foarte dificil cu multe 'capcane' si constructii avansate

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Romanian

  Show More