Site Feedback

Гледао Сам Игру

Гледао сам безбол игру.

Ја сам био са Дорисом у парку кад сам гледао игру. Дорис је моја радница у кући. Имам радница и радника у кући са мном.

Игра је била у Мидвилу. Фајрфокс има проблем са њиховим српском речником. Њихов речник не ради са Фајрфоксом.

Гугл Кром има српски речник. Ја живим у кући. Ја сам радио у кући. Дорис је била хотела ми да говори на енглеском. Ја хоћу да говорим на српском. Ја волим да говорим у страним језицима.

То је мој живот. Ја волим да говорим у страним језицима. Ја хоћу да живим у кући у Кокрантону. Ја гледао сам игру у парку.

Ја хотел бих говорио о животу. Имам пољско-енглески и енглеско-пољски речник. Ја волим да учим пољски језик. Ја волим словенски језици. Ја хоћу да учим јапански језик. Јапански језик је трудни језик. Систем писање је трудни за мене. Арапски језик је трудни.

Ја хоћу да се вратим у кући мојих родитеља. Ја сам живео у кући родитељима. Ја сада живим у Кокрантону са мојим радницима. Играч удари бол. Играч баци бол за играча. Он бацил бејзбол.

Ја волим да пијем мексичку кока колу. Ја сам Американац. Ја волим да играм тенис. Имам учитељица за румунски језик. Она учи румунски језик. Ја волим Роки Вуловић и његову песму "Кућни праг" и песму о Пету Козарску Бригаду.

Ја сам оператор радија. Ја сам W3AGF. То је био марка мог деда. Ово је мој живот. Моји родитељи су кренули у кући данас. Хвала и до виђења.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

   

  Гледао Сам И игру

  Гледао сам бејзбол игру.

  Ја сам био са Дорис ом у парку кад сам гледао игру. Дорис је моја радница у кући (we would say: "кућна помоћница"). Имам радницe а и радникe а у својој кући. са мном.

  Игра је била у Мидвилу. Фајрфокс има проблем са њиховим српским ом речником. Њихов речник не ради са Фајрфоксом.

  Гугл Кром има српски речник. Ја живим у кући. Ја сам радио у кући. Дорис је хтела да прича са мном била хотела ми да говори на енглеском. Ја хоћу да причам говорим на српском. Ја волим да причам на говорим у страним језицима.

  То је мој живот. Ја волим да причам на говорим у страним језицима. Ја хоћу да живим у кући у Кокрантону. Ја сам погледао сам игру у парку.

  Ја хотел бих хтео говорити о о животу. Имам пољско-енглески и енглеско-пољски речник. Ја волим да учим пољски језик. Ја волим словенске и језике. ци. Ја хоћу да учим јапански језик. Јапански језик је тежак трудни језик. Систем писања е ми је трудни тежак. за мене. Арапски језик је трудни. тежак.

  Ја хоћу да се вратим у кућу и мојих родитеља. Ја сам живео у кући с родитељима. Ја сада живим у Кокрантону са мојим радницима. Играч удари бол лопту. Играч баци лопту бол за играча играчу. Он бацил бејзбол.

  Ја волим да пијем мексичку кока колу. Ја сам Американац. Ја волим да играм тенис. Имам учитељицу а за румунског и језика. Она учи румунски језик. Ја волим Рокија Вуловића и његову песму "Кућни праг" и песму о Пету Козарску Бригаду.

  Ја сам оператор радија. Ја сам W3AGF. То је била о марка мог деде. а. Ово је мој живот. Моји родитељи су данас кренули у кући. данас. Хвала и до виђења. 

  Бол - Pain

  Лопта - ball

  Don't mix Russian and Serbian. I agree they are similar a bit, but they're not the same. 

  Also, I think your problems are Serbian cases. I know they're not easy to learn, but nothing is impossible just if you really want it. 

  I think you should take some classes. If you let me, I'd really love to help you. 

  I garantee you that you're going to have very interesting and funny classes. We're also going to do role plays so you can practice. 

  See you soon. 

   

  Гледао Сам Игру

  Гледао сам беjзбол игру.

  Ја сам био са Дорисом у парку кад сам гледао игру. Дорис је моја радница у кући (кућна помоћница). Имам раднице и раднике у својој кући са мном.

  Игра је била у Мидвилу. Фајерфокс има проблем са њиховим српском речником. Њихов речник не ради са у Фајерфоксуом.

  Гугл Кром има српски речник. Ја живим у кући. Ја Радио сам радио у кући. Дорис је била хотела да ми да говори на енглеском. Ја хоћу да говорим на српском. Ја волим да говорим у стране језике.

  То је мој живот. Ја волим да говорим у стране језике. Ја хоћу да живим у кући у Кокрантону. Ја сам гледао сам игру у парку.

  Ја хотел бих (желим да) говоримо о животу. Имам пољско-енглески и енглеско-пољски речник. Ја волим да учим пољски језик. Ја волим словенске језике. Ја хоћу да учим јапански језик. Јапански језик је тежак језик. Систем писање је мени тежак (за мене). Арапски језик је тежак.

  Ја хоћу да се вратим у кућу мојих родитеља. Ја сам живео у кући са родитељима. Ја сада живим у Кокрантону са мојим радницима. Играч удари бол лопту. Играч баци лопту за играча. Он је бацио бејзбол лопту. (Или: Он је играо бејзбол.)

  Ја волим да пијем мексичку кока-колу. Ја сам Американац. Ја волим да играм тенис. Имам учитељицу за румунски језик. Она подучава румунски језик. Ја волим Рокија Вуловића и његову песму "Кућни праг" и песму о Петој Козарској Бригади.

  Ја сам оператор радија. Ја сам W3AGF. То је била марка мог деде. Ово је мој живот. Моји родитељи су кренули у кући данас. Хвала и до виђења.

   

   Гледао Сам Игру

  Гледао сам беjзбол игру. 

  Био сам са Дорис(остаје једнако номинативу) у парку кад сам гледао игру. Дорис је моја радница у мојој кући. Имам раднице и раднике у кући.

  Игра је била у Мидвилу. Фајрфокс има проблем са њиховим српском речником. Њихов речник не ради са Фајрфоксом.

  Гугл Кром има српски речник. Ја(није неопходно увек писати ја)живим у кући. Радио сам у кући. Дорис је била хотела хтела да ми говори на Енглеском. Ја хоћу да говорим на Српском. Волим да говорим у стране језике.

  То је мој живот. Ја волим да говорим на страним језицима. Ја хоћу да живим у кући у Кокрантону. Ја гледао сам игру у парку. 

  Ја хотел бих хтео да говорим о животу. Имам пољско-енглески и енглеско-пољски речник. Ја волим да учим пољски језик. Ја волим словенске језике. Ја хоћу да учим јапански језик. Јапански језик је трудни тежак језик. Систем Писање је трудни тешко за мене. Арапски језик је трудни тежак. 

  Ја Хоћу да се вратим у кућу мојих родитеља. Ја сам живео у кући родитеља. Ја сада живим у Кокрантону са мојим радницима. Играч удари лопту. Играч баци лопту за играчу. Он бацил бејзбол. 

  Ја волим да пијем мексичку кока-колу. Ја сам Американац. Ја волим да играм тенис. Имам учитељицу румунског језика. Она ме учи румунски језик. Ја волим Роки Вуловић и његову песму "Кућни праг" и песму о Пету Козарску Бригаду. 

  Ја сам оператор радија. Ја сам W3AGF. То је била марка мог деде. Ово је мој живот. Моји родитељи су кренули у кући данас. Хвала и до виђења.

   

   

   Углавном правите грешке код падежа,тако да треба да вежбате то више.Такође није потребно да у свакој реченици стављате ја на почетку јер да се ради о првом лицу можемо закључити основу глагола.

  Пуно среће у даљем учењу!

   

   

   

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Serbian

  Show More