Site Feedback

Maleriene mine

 

Jeg trekker fra minner, opplevelser, og fantasi av kroppslige sensasjoner for å utforske forskjellige måter visuell informasjon kan fremkalle andre sanser enn synet. Maleriene mine trekker fra sensoriske oppfatninger for å skape et dypt rom for observatøren å falle i. Den svære atmosfæren i maleriene refererer til sensasjoner som også skaper en romlig steming, som lyden av regn som faller på et tinntak overfor deg eller svake skjelvinger av jorda nedenfor. Disse ekspansive verdener av maling er samlinger av lagdelte øyeblikk som blander minne og fantasi.

(Hvordan sier man artist statement på norsk? Det virker som et uttrykk som ikke kan oversettes direkte.)

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Maleriene mine

  Jeg inkluderer minner, opplevelser og fantasi i maleriene mine. Jeg liker å se hvordan det visuelle kan fremkalle andre sanser enn bare synet. Maleriene mine vekker sansene til personen som ser på dem og kan skape følelsen du får når du hører lyden av regn som drypper på et tinntak over hodet ditt eller føler skjelvinger i jorda under deg. Maleriene er som verdener skapt av maling. De er som samlinger av øyeblikk, skapt av en blanding av minne og fantasi.

   

  Trekke fra = subtract, deduct

   

  Du har nesten ingen skrivefeil og kan grammatikken godt. Men du burde dele opp setningene og heller skrive flere, korte setninger i stedet for få, lange for å gjøre det du skriver enklere å forstå. Du burde også bruke enklere ord eller skrive en ekstra setning for å forklare hva du mener i stedet for å bruke veldig kompliserte ord. Selv om jeg har norsk som morsmål, var teksten så komplisert at jeg måtte lese hver setning mange ganger før jeg forstod hva du hadde skrevet. Hvis du prøver å bruke kortere og flere setninger og ikke så kompliserte ord i neste tekst, blir det en veldig bra tekst! :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More