Site Feedback

Tid for en ann journal

Hei! I dette journal skal jeg skrive om meg og min familien. Jeg bor sammen med min mora, faren og broren i en by ikke langt Antwerpens. Jeg var i tolvte året dette skoleåret og oppgraderte forrige månedet med spesialiseringa latinsk moderne språks. Forøvrig språks liker jeg musikk og biologi, men foretrekker spiller jeg musikk. Neste år skal jeg studere fagott og komposisjon på Antwerpens konservatorium. Jeg spille også piano og litt gitar, bass og trommer. Min broren er 14 år gammel og studerer vitenskapper i videregående skole. Min mora er ei lærer latinsks og min faren jobber på Dell.

Takk og intill neste gang!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

   

  Tid for en ann journal

  Hei! I dette journal denne dagboka skal jeg skrive om meg og min familien. Jeg bor sammen med min mora, faren og broren i en by ikke langt fra Antwerpens. Jeg var i tolvte året klasse dette skoleåret og oppgraderte avsluttet forrige månedet med spesialiseringa latinsk moderne moderne latinske språks. Forøvrig I tillegg til språks liker jeg musikk og biologi, men jeg foretrekker å spiller jeg musikk. Neste år skal jeg studere fagott og komposisjon på Antwerpens konservatorium. Jeg spiller også piano og litt gitar, bass og trommer. Min Broren min er 14 år gammel og studerer vitenskapper i  videregående skole. Min Mora mi er ei latinsklærer latinsks og min faren jobber på Dell. 


  Takk og intill til neste gang!

   

  --

  Min mor / mora mi

  Min bror / broren min

  Min far / faren min

   

  All of these are acceptable, but you can't say min mora, min broren, or min faren. It depends on where you put the possessive pronoun "min."

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More