Site Feedback
Important Notice: Feb 1st from 05:00 to 08:00 (UTC) , italki will be down for scheduled maintenance. If you have scheduled sessions during this time, read our Announcement

Aktiviteter

 

Jeg lærer fortsatt en litt norsk til hver dag. Jeg synes det er vanskelig å merke noen forbedring nå. Kanskje har jeg kommet til et platå, men det er vanskelig å fatte likevel. Jeg leser 10 sider på en norsk roman og ser på en del av en episode av TV-programmet 'I kveld med ylvis' (omtrent 14:30 min) hver dag. Dessverre klarer jeg ikke å skrive og snakke hva som helst på norsk. Jeg bare skriver noen setninger med kompiser på chat-en, men får ingen korreksjoner. Derfor kan jeg ikke akkurat bevitne hvor er norsken min nå. Noen gang tror jeg jeg er nær ved å nå B2, men andre ganger synes jeg jeg forstar nesten ingenting av det jeg hører på. Allikevel, jeg trenger å øve litt mer. Det hadde vært verre i de foregående månedene og i de siste to uker har jeg klart å utføre de ovennevnte oppgavene mer oppmerksomt Allikevel, jeg planer å bruke en bok til, 'Learn Norwegian', som har mange teskter som passer bra med B2 aktiviteter.

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

   

  Aktiviteter

  Jeg lærer fortsatt en litt mer norsk til hver dag. Jeg synes det er vanskelig å merke noen forbedring at det blir bedre (eller du kan si: noe forbedring i det hele tatt - any improvement at all) nå. Kanskje har jeg kommet til et platå, men det er vanskelig å fatte likevel. Jeg leser 10 sider  i en norsk roman og ser på en del av en episode av TV-programmet 'I kveld med ylvis' (omtrent 14:30 min) hver dag. Dessverre klarer jeg ikke å skrive og snakke eller si hva som helst på norsk. Jeg bare skriver bare noen setninger med kompiser på chat-en, men får ingen korreksjoner rettelser. Derfor kan jeg ikke akkurat bevitne akkurat hvor hvordan er norsken min er nå. Noen ganger tror jeg at jeg er nær ved å nå nesten når B2, men andre ganger synes jeg at jeg forstår nesten ingenting av det jeg hører på. Allikevel, jeg trenger jeg å øve litt mer. Det hadde vært var verre i de foregående siste månedene og men i de siste to uker ukene har jeg klart å utføre de ovennevnte oppgavene med mer oppmerksomt. Allikevel, jeg planer jeg å bruke en bok til, 'Learn Norwegian', som har mange teskter som passer bra med B2 aktiviteter.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More