Site Feedback

Planuri de Vacanță

O saptămănă viitor merg la Germania pentru o Vacanţa cu prieteni. ştiu prieteni meu din mult timp pentru că am fost la şcoala împreuna, suntem cinci băieţi şi când suntem împreuna este prea amuzant! ne ducem la sud de Germania în Bavaria pentru o saptămănă. Avem mult planuri pentru nostru timp acolo. Vrem să fac mult plimbari la munţi şi pentru o noapte o să băm beri german! nu vrem să vizităm oraşul, ţara este mai bine :)


(Foto este din Garmisch-Partenkirchen, unde ne stăm)

Share:

 

3 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Săptămâna viitoare merg în Germania pentru o Vacanţa cu prietenii. Îmi ştiu prietenii  de mult timp pentru că am fost la şcoala împreuna, suntem cinci băieţi şi când suntem împreuna este foarte amuzant! ne ducem la sud de Germania în Bavaria pentru o saptămănă. Avem multe planuri pentru timpul nostru petrecut acolo. Vrem să facem multe plimbari pe munte şi pentru o noapte o să bem bere germană! nu vrem să vizităm oraşul, ţara este mai bine :)   (Foto este din Garmisch-Partenkirchen, unde ne stăm)

   

  Planuri de Vacanță

  Săptămâna O saptămănă viitoare viitor merg în la Germania în pentru o vacanță Vacanţa cu prietenii. Îi ştiu prieteni meu de din mult timp pe prietenii mei pentru că am fost la şcoalăa împreunăa, suntem cinci băieţi şi când suntem împreunăa este atât de prea amuzant! Mergem ne ducem la în sudul de Germanieia în Bavaria pentru o saptămâănă. Avem multe planuri pentru petrecerea nostru timpului acolo. Vrem să facem multe plimbăari pe munte la munţi şi pentru o noapte o să bem băm berei germană! nu vrem să vizităm oraşul, la ţarăa este mai bine :)


  (Foto este din Garmisch-Partenkirchen, unde ne cazăm stăm)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Romanian

  Show More