Site Feedback

Hallo!

Hallo, Ik ben Deann. ik kom uit Chicago, Illinois. het is een prachtige stad. Ik werk bij hoe Mammoet site Hot springs South Dakota. Ik studie antropologie en museums. Ik ben profesionil antropolog en zou het van vinden om man beroup te linken in een museum. Ik speel frisbee en rugby en trektocht. Ik hebben een kat zijn naam Tommy. Ik ben vierentwentig jaare oud. Ik leren nederlands omdat ik hebben een vriend zijn een belg.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

   

  Hallo!

  Hallo, Ik ben Deann. ik kom uit Chicago, Illinois. het is een prachtige stad. Ik werk bij hoe Mammoet site Hot springs South Dakota. Ik studie studeer antropologie en museums museumkunde. Ik ben profesionil professioneel antropoloog en zou het van vinden om man beroup te linken leuk vinden om te werken in een museum (that's what I make from your words). Ik speel frisbee en rugby en ga graag op trektocht (or, ik wandel graag). Ik hebben een kat en zijn naam Tommy. Ik ben vierentwintig jaare oud. Ik leren leer Nederlands omdat ik hebben een vriend heb. Hij is zijn een Belg.

   

  Great job Deann! 

  Hallo!

   

  Hallo, Iik ben/mijn naam is/ik heet Deann. en ik kom uit Chicago, Illinois. hHet is een prachtige stad. Ik werk bij de hoe Mammoet site Hot springs (what's the orignal name?) South Dakota in Zuid-Dakota. Ik volg de studie /ik studeer antropologie en ik bezoek/bezichtig musea/minder gebruikelijk: museums. Ik ben profesionil antropolog een professionele antropoloog/ professionele beoefenaar der antropologie en ik zou graag in een museum willen werken het van vinden om man beroup te linken in een museum. Ik speel frisbee en , rugby en ik maak trektochten. Ik hebben heb een kat en zijn naam is Tommy/Ik heb een kat en hij heet Tommy/Ik heb een kat Tommy genaamd. Ik ben vierentwentig jaare vierentwintig/24 jaar (oud). Ik leren leer nNederlands/Ik ben Nederlands aan het leren, omdat ik hebben een Belgische vriend heb zijn een belg.


  Dit heeft u redelijk goed geschreven!

  Hallo!

   

  Hallo, Iik ben/mijn naam is/ik heet Deann. en ik kom uit Chicago, Illinois. hHet is een prachtige stad. Ik werk bij hoe Mammoet site Hot springs (?) South Dakota in Zuid-Dakota. Ik studie studeer antropologie en ik bezoek/bezichtig musea/museums. Ik ben profesionil antropolog  een professionele antropoloog en ik zou het van het werken in een museum mijn beroep willen maken vinden om man beroup te linken in een museum. Over het algemeen speel ik.../ Ik speel frisbee,en rugby en ik maak (avontuurlijke) trektochten. Ik hebbenheb een kat en zijn naam is Tommy/ Ik heb een kat Tomy genaamd. Ik ben vierentwentig jaarevierentwintig jaar (oud). Ik lerenleer nNederlands/Ik ben Nederlands aan het leren , omdat ik hebben een Belgische vriend heb zijn een belg.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More