Site Feedback

In het Nederlands!

  OOPT

Hoi italki! Dit is de eerste keer, dat ik in het Nederlands schreef, dus het spijt me voor de fouten. :)

Ik heet Robert, en ik ben twintig jaren oud. Ik kom uit Houston, maar ik ben in een universiteit in New York. Ik ben een tweedejaarse student in mijn universiteit, en ik studeer taalwetenschap en Russisch.

Misschien nu vraagt u zichzelf, "waarom wil hij Nederlands leren?" De antwoordt: ik hou van alle talen! Ik spreek al Engels en Duits, dus ik dacht, waarom niet een beetje Nederlands leren? Ik weet, dat Nederlands tussen Engels en Duits is, dus ik geloof, dat het interessant te zien is, waar komen woorden in het Nederlands vandaan.

Dank u wel voor het lezen!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

   

  In het Nederlands!

  Hoi italki! Dit is de eerste keer, (no need for comma here) dat ik in het Nederlands schreef schrijf, dus het spijt me voor de fouten. :)

  Ik heet Robert, en ik ben twintig jaren oud. Ik kom uit Houston, maar ik ben in studeer aan (grammatically not wrong but 'ik studeer aan een universiteit in New York' is a better way to say it) een universiteit in New York. Ik ben een tweedejaarse student in mijn universiteit, en ik studeer taalwetenschap en Russisch.

  Misschien nu vraagt u zichzelf, vraag u zichzelf nu af "waarom wil hij Nederlands leren?" De antwoordt Het antwoord: ik hou van alle talen! Ik spreek al Engels en Duits, dus ik dacht, waarom niet een beetje Nederlands leren? Ik weet, dat Nederlands tussen het Engels en Duits is ligt, dus ik geloof, dat het interessant te zien is, waar komen woorden in het Nederlands vandaan. dus ik denk dat het interessant is om te zien waar de woorden in het Nederlands vandaan komen.

  Dank u wel voor het lezen!

  In het Nederlands!

  Hoi italki! Dit is de eerste keer dat ik in het Nederlands schrijf*, dus het spijt me voor de fouten. :)

  Ik heet Robert, en ik ben twintig jaar oud. Ik kom uit Houston, maar ik bevind me** in een universiteit in New York. Ik ben een tweedejaarsstudent in mijn universiteit en ik studeer taalwetenschap en Russisch.

  Misschien vraagt u zichzelf nu af: "waarom wil hij Nederlands leren?" Het antwoord: ik hou van alle talen! Ik spreek al Engels en Duits, dus ik dacht, waarom niet een beetje Nederlands leren? Ik weet dat Nederlands tussen Engels en Duits ligt, dus ik geloof dat het interessant is om te zien waar de woorden in het Nederlands vandaan komen.

  Dank u wel voor het lezen!

   

  * "ik schrijf" = the present (I write); ik schreef = the past (I wrote)

  ** "ik ben in een universiteit" -> not wrong, but "ik bevind me" (I'm located) sound more natural to me; also possible: "ik studeer aan een universiteit" (I study at a university).

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More