Site Feedback

en mysig dag

Det var varmt den senaste dagen, omkring 30 grader. Min man och jag beslutade att gå till badplatsen som ligger nära vårt hem och lägga oss där i skugga av träden efter middagen. Trots att det var redan klockan 19 fanns där en mängd människor som badade, grillade och kopplade av. Solen sken fortfarande. Vi lade oss och tittade på barnen som lekade och hoppade i vatten. Det var klart och blåsigt. Vad skönt!
När vi gick tillbaka hemma promenerade vi genom en liten skog där jag plockade några trädbladen som krävdes av mitt lärare. Vi, elever, ska ha en presentation om lövträd i Sverige på måndag.
Nu förväntar jag imorgon för att grilla ute.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  En mysig dag

  Det var varmt idag, omkring 30 grader. Min man och jag beslutade att gå till badplatsen som ligger nära vårt hem och lägga oss där i skuggan av träden efter middagen. Trots att klockan redan var sju på kvällen fanns det en mängd människor som badade, grillade och kopplade av. Solen sken fortfarande. Vi lade oss och tittade på barnen som lekte och hoppade i vatten. Det var klart och blåsigt. Vad skönt!
  När vi gick tillbaka hemåt promenerade vi genom en liten skog där jag plockade några av de löv som min lärare sagt åt mig att ta med. Vi elever ska ha en presentation om lövträd i Sverige på måndag.
  Nu ser jag fram emot imorgon eftersom vi ska ut och grilla då.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More