Site Feedback

Den första gången att baka

Trotts att jag har bott i Sverige i nästan två år, bakar jag idag den första gången. Vad synd! Så jag bestämmer mig att baka något lätt. Hallongrottor kommer jag att baka idag. Det tar bara 30 minuter enligt recepten från recepten.se. Först, jag har översätt recepten till engelska, men under handlande tar jag med mig den svenska versionen eftersom det är lättare att hitta ingredienser i stormarknad. Sedan går jag till stormarknad efter lunch och handlar. Och till sist kör jag att baka :). Hoppas att det är gott.

Share:

 

2 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Den första gången att jag bakar

  Trotts Trots att jag har bott i Sverige i nästan två år, bakar jag idag för den första gången. Vad synd! Så jag bestämmerde mig för att baka något lätt. Hallongrottor Idag kommer jag att baka hallongrottor idag. Det tar bara 30 minuter enligt receptent från recepten.se. Först, jag har översätt har jag översatt receptent till engelska, men under handlande när jag (går och) handlar tar jag med mig den svenska versionen eftersom det är lättare att hitta ingredienserna i stormarknaden. Sedan går jag till stormarknaden efter lunch och handlar. Och till sist kör jag med att baka /till sist bakar jag :). Hoppas att det är gott.

   

  Hallongrottor är jättegoda! Hoppas de blir bra. Ibland rinner sylten så de kanske inte ser lika fina ut som på bilden, men de är ändå goda. Nu vill jag också baka :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More