Site Feedback

"Tijd en geld" - een woordenstrijd. (Deel één).

 

-Geld geeft je meer tijd, dat is zeker, en iedereen weet dat mensen voor iets dat je meer tijd geeft zijn aan het zoeken. Er zijn veel dingen dat mensen om te maken dit realiteit kunnen doen; het is mogelijk dat mensen iemand dat over jouw kinderen moet kijken aanwerven, of misschien wil je een poetsvrouw voor jouw thuis dus je jezelf huiswerk hebt niet maken, of wellicht een kok die lekker eten voor je maakt omdat je koken echt haat. Nu denk je aan dit; omdat je nu veel meer vije tijd hebt, kan je jouw tijd doorbrengen met andere dingen doen! Is goed, toch?
-We hebben erg druk leven, maar je moet herinneren dat samen met dit veel voldoening komt want veel mensen vinden het echt leuk als ze dingen kunnen afmaken. Als dit weggenomen is, misschien iedereen mogelijk aanblik van de werkelijkheid zullen verliezen. En dat is niet zo gaaf, toch?

Sinds een echt lange tijd geleden, kan ik nog herinneren dat ik een persoon dat vind het heel leuk als hij wint ben geweest. Zelfs sinds ik een kleine jongen was, heb ik gewoon altijd al dingen gedaan omdat ik deze dingen kan wel doen; of, misschien is dit het meeste belangrijk, dus ik kan me aantonen dat ik deze dergelijke dingen kan wel doen. Ik ben zeker dat ik op deze manier denk want ik ben mezelf als persoon onzeker - vooral met betrekking tot m'n mogelijkheden en talenten. Als ik iets goed echt kan wel doen, weet ik dat ik me in hoge aanzien kan houden. Normaal kies ik vaak dingen dat ik alleen kan doen want ik vind het echt heel lastig als ik met andere mensen moet werken. Eigenlijk, krijg ik het meeste genoegen als ik bij de ding ben aan het werken omdat ik altijd duidelijke verbetering kan zien - je kan de 100m in tien seconden lopen niet vandaag, maar mogelijk kan je dat doen morgen. (Ik dacht wel altijd dat dat het beste ding was). Bovendien, is dit waarom ik altijd wiskunde in plaats van Engels zou hebben liever. 2 + 2 is altijd geweest, en nog is het, 4.

Ook al heb ik altijd geweten dat jouw werktijd kan beschikking zijn gemaakt, denk ik dat aan het werken heel goed voor een gezonde leef is. En ik krijg veel plezier als ik taken doen. Omdat ik deze dingen denk, verkies ik meer de tweede voorstel.

Bedankt voor het lezen.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Sinds een echt lange tijd geleden, kan ik Ik kan me nog herinneren (see other note) dat ik altijd al een persoon ben geweest dat die ("de persoon", so say "persoon die") vind het heel leuk vindt als hij wint ben geweest. Zelfs sinds toen ik een kleine jongen was, heb ik gewoon altijd al dingen gedaan omdat ik deze dingen kan wel wel kan doen; of, misschien is dit het meeste belangrijk, dus dat ik kan me aantonen dat ik deze dergelijke (saying "deze" and "dergelijke" is double, so only use one) dingen kan wel wel kan doen. Ik ben zeker dat ik op deze manier denk want ik ben mezelf als persoon onzeker - vooral met betrekking tot m'n mogelijkheden en talenten. Als ik iets goed echt echt goed kan wel doen, weet ik dat ik me in hoge hoog aanzien ("het aanzien", so "hoog aanzien") kan houden. Normaal kies ik vaak ("normaal" and "vaak" is double; only use one) dingen dat die ik alleen kan doen, want ik vind het echt heel lastig als ik met andere mensen moet werken. Eigenlijk, krijg ik Ik krijg het meeste genoegen als ik bij de ding aan iets (in Dutch, "ding" only refers to a physical object) ben aan het werken ben omdat ik altijd duidelijke verbetering kan zien - je kan de 100m vandaag niet in tien seconden lopen niet vandaag, maar mogelijk kan je dat doen morgen wel. (Ik dacht wel altijd dat dat het beste ding was Ik vind dat altijd al het beste / het fijnste). Bovendien (no comma) is dit waarom ik altijd liever wiskunde in plaats van Engels zou hebben liever. 2 + 2 is altijd 4 geweest, en nog is het, 4, en dat is het nog steeds.

  Ook al heb ik altijd geweten dat jouw werktijd kan beschikking (not sure what you mean here, so I can't really correct) zijn gemaakt, denk ik dat aan het werken heel goed voor een gezonde leef gezond leven is. En ik krijg veel plezier als ik taken doen doe. Omdat ik deze dingen denk, verkies kies ("verkies" means elect, "verkiezen boven" is prefer, "kies" is choose) ik meer liever de het tweede voorstel ("het voorstel", so "het", regardless of what describing word is in between).

  Bedankt voor het lezen.

   

  Mistake

  Correction

  Note

  Missing word

  Most of the mistakes you made are regarding your word order / sentence structure (which is already quite good!) and "die" "dit" "dat" "deze" ('aanwijzend voornaamwoord') in respect to "de" and "het" ('lidwoord'). If you study these things a little bit more you'll be able to write a near perfect text!

   

  "Tijd en geld" - een woordenstrijd. (Deel één).

  -Geld geeft je meer tijd, dat is zeker, en iedereen weet dat mensen voor iets dat je meer tijd geeft aan het zoeken zijn. Er zijn veel dingen die mensen doen om dit realiteit te kunnen maken; het is mogelijk dat mensen iemand inhuren die voor de kinderen zorgt, of misschien wil je een poetsvrouw zodat je je huis niet zelf schoon hoeft te maken of wellicht een kok die lekker eten voor je maakt omdat je koken echt niet leuk vindt. Nu denk je aan dit; omdat je nu veel meer vrije tijd hebt, kan je jouw tijd doorbrengen met andere dingen! Dat is goed, toch?
  -We hebben een erg druk leven, maar je moet je herinneren dat samen met dit veel voldoening komt want veel mensen vinden het echt leuk als ze dingen kunnen afmaken. Als dit weggenomen is, misschien zal iedereen mogelijk een aanblik van de werkelijkheid verliezen. En dat is niet zo gaaf, toch?

  Sinds een lange tijd geleden, kan ik me nog herinneren dat ik een persoon ben geweest die het heel leuk vond als hij won. Zelfs sinds ik een kleine jongen was, heb ik altijd al dingen gedaan omdat ik deze dingen kan doen; of, misschien is dit het meest belangrijk, dat ik kan aantonen dat ik deze dingen kan doen. Ik ben zeker dat ik op deze manier denk want ik ben als persoon onzeker - vooral met betrekking tot m'n mogelijkheden en talenten. Als ik iets echt goed kan doen, weet ik dat ik mijn aanzien hoog kan houden. Normaal kies ik vaak dingen die ik alleen kan doen want ik vind het echt heel lastig als ik met andere mensen moet werken. Eigenlijk krijg ik het meeste genoegen als ik aan dingen kan werken waar ik een duidelijke verbetering kan zien - je kan de 100m vandaag niet in tien seconden lopen, maar mogelijk kan je dat morgen wel. (Ik dacht wel altijd dat dat het beste was). Bovendien, is dit waarom ik liever wiskunde in plaats van Engels zou hebben. 2 + 2 is 4 en altijd geweest. 

  Ook al heb ik altijd geweten dat jouw werk veel tijd in beslag neemt, denk ik dat werken heel goed voor een gezonde levensstijl is. Ik krijg veel plezier als ik taken doe. Omdat ik aan deze dingen denk, verkies ik meer het tweede voorstel.

  Bedankt voor het lezen.

   

  Heel erg goede tekst en hoge kwaliteit!! Well done!! Erg knap. De correcties die ik heb aangebracht hebben met name betrekking op de zinsopbouw. Als deze niet goed is, zullen mensen niet begrijpen wat je wilt zeggen. De stijl is 'a bit heavy' en schroom niet om een eenvoudigere / lichtere stijl te hanteren. Nogmaals - heel hoog niveau en erg knap! Succes! Bas

   

  "Tijd en geld" - een woordenstrijd. (Deel één).

  -Geld geeft je meer tijd, dat is zeker, en iedereen weet dat mensen voor naar iets dat je meer tijd geeft zijn aan het zoeken zijn. Er zijn veel dingen dat die mensen om te maken doen om dit realiteit te kunnen doen maken; het is mogelijk dat mensen iemand dat die (it's always "iemand die" and not "iemand dat") over op jouw kinderen moet kijken passen ("op...passen" comes from "oppassen": to watch over, to babysit) aanwerven aannemen, of misschien wil je een poetsvrouw voor jouw thuis je huis ("jouw" is specific, "je" is more general) dus zodat je jezelf zelf je huiswerk huishoudelijk werk ("huiswerk" is homework, "huishoudelijk werk" is housework) hebt niet maken niet hoeft te doen, of wellicht een kok die lekker eten voor je maakt omdat je koken echt haat. Nu denk je aan dit; omdat je nu veel meer vije vrije tijd hebt, kan je jouw tijd doorbrengen met andere dingen doen (technically correct, but saying "kan je je tijd besteden aan andere dingen" flows a lot better)! Dat Is goed, toch?
  -We hebben erg druk leven, maar je moet je herinneren (ik herinner me, je/jij herinnert je, hij/zij herinnert zich. wij herinneren ons, jullie herinneren je, zij herinneren zich) dat samen met dit hiermee veel voldoening komt, want veel mensen vinden het echt leuk als ze dingen kunnen afmaken. Als dit weggenomen is, zal misschien iedereen (in Dutch, words like "iedereen", "elk", "ieder" etc. are treated as single and not plural when conjugating verbs. One of those pesky little rules) mogelijk aanblik van het zicht op de werkelijkheid zullen verliezen. En dat is niet zo gaaf, toch? 

   

  Mistake

  Correction

  Note

  Missing

   

  It won't let me upload the whole thing, so I'll do it in two parts

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More