carlos_scudr
Waarom zou je een nieuwe taal leren? Een nieuwe taal te leren kost tijd en toewijding. Er zijn een heleboel redenen om een ​​nieuwe taal te leren. Enkele redenen zijn praktisch, wat inspirerend, wat intellectuele en andere sentimentele, maar wat uw redenen, het hebben van een duidelijk idee van waarom je het leren van een taal kan helpen om je te motiveren in je studie. Reizen Veel Engels sprekers lijken te geloven dat waar je op vakantie gaat kunt u krijgen door Engels te spreken , dus er is geen enkel punt in het leren van andere talen. Als mensen je niet begrijpen wat je hoeft te doen is langzaam te spreken en zet het volume. Je kunt min of meer mee weg, zolang u zich aan de populaire toeristische resorts en hotels waar je meestal wel iemand die Engels spreekt kan vinden. Echter, als je wilt wagen buiten deze plaatsen, te komen met de lokale bevolking leren kennen, te tekenen, menu's, etc te lezen, het kennen van de lokale taal is noodzakelijk. Een fundamentele bekwaamheid in een vreemde taal zal u helpen om te "get by", als u wil eten en drinken bestellen, vind je weg, kaartjes kopen, etc. Als je een meer gevorderde kennis van de taal, kunt u echte gesprekken met de mensen die je ontmoet, die zeer interessant kan zijn en zal een nieuwe dimensie toe te voegen aan uw vakantie.
Oct 24, 2014 7:38 PM
Corrections · 5
2

Waarom zou je een nieuwe taal (willen) leren?

 

Een nieuwe taal te leren kost tijd (, geduld, inspanning) en toewijding. Er zijn een heleboel redenen (te bedenken/te verzinnen) om een nieuwe taal te leren. Enkele redenen zijn wat praktisch, wat inspirerend, wat intellectuele en intellectueel. En andere redenen zijn (juist weer) sentimenteel sentimentele, maar wat zijn uw redenen (nou eigenlijk)?, hHet hebben van een duidelijk idee over welk doel je wilt bereiken van waarom je met het leren van een (vreemde) taal kan je helpen om geconcentreerd/gefocust/gemotiveerd te blijven je te motiveren in je (taal)studie.

Reizen


Veel Engels sprekers Engelstaligen/Engels sprekenden/Engelse moedertaalsprekers/ Engelse native speakers lijken te geloven dat waar je op vakantie gaat kunt u krijgen jezelf kunt redden door Engels te spreken , dus er is geen enkel punt in het leren van om andere talen te leren. Als mensen je niet (kunnen) begrijpen wat je hoeft te doen is dan hoef je alleen maar wat langzaam langzamer en harder te spreken en zet het volume. Je kunt min of meer mee weg, zolang u zich aan de in populaire toeristische resorts en hotels waar je meestal wel meestal iemand vinden die Engels spreekt kan vinden. Echter, Maar als je wilt wagen buiten deze plaatsen, te komen bijvoorbeeld met de lokale bevolking in contact wilt komen leren kennen, te tekenen, menu's, etc te lezen, het kennen van de lokale dan is een goede beheersing van de taal is echter noodzakelijk.

 

February 25, 2015
1

 Een fundamentele bekwaamheid  in Op elementair taalniveau een vreemde taal zal u helpen om te "get by"ben je bijvoorbeeld in staat om als u wil eten en drinken te bestellen, vind je weg naar de goede weg te vragen, kaartjes te kopen, etc... Als je een meer gevorderde kennis van de taal hebt/Als op intermediair taalniveau zit, kunt u dan kan je echte gesprekken voeren met de mensen die je ontmoet hebt, die overigens zeer interessant kan kunnen zijn en zal een nieuwe dimensie zullen toevoegen toe te voegen aan uw vakantie.


Hallo, Carlos. Mijn excuses dat je zo lang op een tekstverbetering hebt moeten wachten. Je hebt het trouwens prima geschreven! Het is inderdaad goed te volgen.

February 25, 2015
Hallo Carlos, Jouw Nederlandse tekst is heel goed te volgen, maar ik denk dat mensen eerder geneigd zullen zijn hem te corrigeren als hij niet zo lang is! :-) Ik maak een paar losse opmerkingen erover: 1. Het beste kun je niet "u" en "je/jij" mengen, je kiest voor een van de twee, dus tutoyeren of vousvoyeren, en hanteert dat consequent. Veel Nederlanders mengen dit ook, dus die zou ik dezelfde feedback geven. Op dit soort notebooks lijkt tutoyeren me wel een goede keuze, dus "je/jij" gebruiken. 2. Vooral in het begin is het verstandig om niet te lange zinnen te maken. De kans is dan groter, dat de grammatica in orde is! 3. Congruentie is belangrijk. Als een zelfstandig naamwoord zoals "gesprekken" in het meervoud staat, staat het bijbehorende werkwoord dat ook: "kunnen zijn". Groeten, Carel.
October 25, 2014
Want to progress faster?
Join this learning community and try out free exercises!