Michał S.
Bayern vinner, Lewandowski fortsetter å score translated news, source: http://bundesliga.goal.pl/316701-bayern-wygrywa-lewandowski-nadal-strzela.html Robert Lewandowski spiller en viktig rolle igjen. Denne gangen styrte han Bayern Munchen til seieren mot Mainz på bortebanen. Den polske angriperen scoret to mål og han står i toppen av toppscorerlisten. Supportere av Bayern måtte vente over 50 minutter på et mål, men det var også situasjoner i kampen i først omgang. I 21. minutt misbrukte Thomas Muller et straffespark. Han sparket over målstangen. En sjanse hadde Mainz også, men Muto sparket ved siden av målstangen. Endelig var det remis over 1. omgang. Først mål i kampen skytes i 51. minutt. Etter at Coman hadde målgivende pasning, scorte Lewandowski målet med hodet. Det var 100. mål i Bundesliga for Lewandowski. Suportere ventet ikke lenge på neste mål. I 61. minutt var det 2:0. Lewandowski scorte andre mål etter at Arturo Vidal ga en målgivende pasning til ham. Fem minutter senere var det 3:0 og Kingsley Coman ble scorer. Mainz prøvde å score mål, men Clemens sparket i målstangen. I endelse misbrukte Lewandowski hattrick sjansen, fordi hans skyte ble sperret.
Sep 28, 2015 4:11 PM
Corrections · 5
1

Bayern vinner, Lewandowski fortsetter å score

Robert Lewandowski spiller en viktig rolle igjen. Denne gangen førte han Bayern Munchen til seier mot Mainz på bortebane. Den polske angriperen scoret to mål og han leder nå toppscorerlisten.
Bayerns supportere måtte vente i over 50 minutter på et mål, men det var også sjanser i kampen i først omgang. I det 21. minutt misbrukte Thomas Muller et straffespark. Han (sparket) sendte ballen over mål(stangen). Mainz hadde også en sjanse , men Muto traff til side for målstangen. Resultatet etter 1. omgang var uavgjort , 0-0.
Det første målet i kampen kom i det 51. minutt. Etter at Coman hadde den målgivende pasningen. Lewandowski skoret målet med hodet. Det var hans 100. mål i Bundesliga.
Supportere trengte ikke å vente lenge på det neste målet. I det 61. minutt ble det 2:0. Lewandowski scoret  også det andre målet,  etter at Arturo Vidal ga ham/han en målgivende pasning til . Fem minutter senere ble det 3:0, Kingsley Coman var målskoreren.
Mainz prøvde å score mål, men Clemens traff målstangen. Mot slutten av kampen,  misbrukte Lewandowski en hattricksjanse, da hans skudd ble stoppet.