Site Feedback

å lære engelsk

Mor min kan ikke snakke engelsk. Noen måneder siden, begynte jeg til å lære hennes.
Hun er 50 år gammel, og hun trenger det ikke for jobb hennes. Men det er alltid viktig å vite andre språker.
Når mor min gikk på skole, man lærte ikke engelsk der. Bare fransk eller italiensk. Nå, studenter kan ikke velger hvilken språk ønsker de til å studere.
De kan bare lære engelsk. Men lærerer er ikke god, og systemet er ikke god også.
Når studenter ender skole, kan de bare sier "Hello! My name is Maria and I like watching TV".
Jeg vet at mor min har en slitsom jobb, så det er ikke enkelt å lære henne. Selv om, når prøve jeg å lære henne, se jeg at hun lærer veldig fort!:)
Det er veldig vanskelig å finne tid for å lære henne, fordi hun er alltid opptatt.
Så, jeg har opprettet en Blog for å lære Engelsk:) Det er for henne, men hvis kan det også nyttig for andre mennesker... da, greit!:)

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Å lære engelsk

  Moren min/Min mor (not mor min.) kan ikke snakke engelsk. For noen måneder siden begynte jeg å lære hennes.(henne=  her, hennes=hers, you must use "henne" here!) Hun er 50 år gammel, og hun trenger det ikke for jobben. Men jeg mener at det er viktig å kunne andre språker.  Når moren min var ung og gikk på skolen, lærte man ikke engelsk. Bare fransk eller italiensk. Nå kan ikke studenter velge hvilket språk de ønsker å lære.  De kan bare lære engelsk. Men engelsk lærererne ( I suppose not all of your teachers suck, so it's better to be specific here) er ikke noe flinke, og systemet er ikke godt heller(good either).  Når studentene er ferdig med skolen , så er det eneste de kan si  "Hello! My name is Maria and I like watching TV".  Jeg vet at moren min har en slitsom jobb, så det er ikke enkelt å lære henne engelskHun er alltid opptatt, så det er vanskelig å finne tid til det, men når vi har tid har jeg lagt merke til at hun er veldig rask til å lære. (She's always busy, so it's hard to find time for it, but when we do have time I have noticed that she is (literally translated here) "very quick to learn" ) Men som sagt siden hun ikke har så mye tid, (but like I said, since she doesn't have so much time I have made a blog) har jeg opprettet en blogg (in Norwegian it's blogg with two g's) hvor hun og andre dersom de ønsker det ( directly translate"where she and others, if they wish") kan lære engelsk:) (never capital letters when writing about a language in Norwegian).


  Moren din er heldig som har deg til å lære henne engelsk :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More