Site Feedback

Hvad er min uge?

Om mondag arbejder jeg i skole, jeg er lærer. Jeg går til Universitet og arbejder på internet. Om tirsdag lærer jeg dansk og læser. jeg skrivær min teksterne og drikkær kaffe. Om onsdag underviser jeg tysk og taler fransk med mine venner. Jeg kan mødte Angelica. Vi går spise sammen. Angelica menger ikke dansk, men hun taler også fransk.
Om tordasg besøger jeg min mor. Hun bor i Piracicaba, en by i Sao Paulo. Jeg seer også min søster Jacqueline. Jeg køre ikke altid til Piracicaba.
Om fredag lærer jeg mest dansk og læser Kierkegaard.
lørdag og søndag kan jeg sove!!!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Om mandagen arbejder jeg på en skole, hvor jeg er lærer. Jeg går til Universitet (I´m not sure what exactly you mean - if you mean "I go to the University", the best thing to write would probably be "Jeg tager hen på/hen til universitet") og arbejder på internet. Om tirsdagen lærer jeg dansk og læser. Jeg skriver mine tekster og drikker kaffe. Om onsdagen underviser jeg tysk og taler fransk med mine venner. Jeg kan møde Angelica. Vi spiser sammen. Angelica (menger = what do you mean?) ikke dansk, men hun taler også fransk.
  Om torsdagen besøger jeg min mor. Hun bor i Piracicaba, en by i Sao Paulo. Jeg ser også min søster Jacqueline. Jeg kører ikke altid til Piracicaba.
  Om fredagen lærer jeg mest dansk og læser Kierkegaard.
  Lørdag og søndag kan jeg sove!!!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Danish

  Show More