Site Feedback

Presentara mig själv 1

Hallå! Jag heter Daven-Anthony Lagman och jag bor i USA i Kalifornien. Jag är sjutton år gammel och jag gillar att lära mig språk. Jag lär svenska, tyska, danska, och norska, men jag har inte en lärare (jag lär mig svenska hemma). Jag har en bröder och inga systrar. Jag tycker om att studera matematik, fotografering, teckning, och lära mig språk.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Presentera mig själv 1

  Hallå! Jag heter Daven-Anthony Lagman och jag bor i USA i Kalifornien. Jag är sjutton år gammal och jag gillar att lära mig språk. Jag lär mig svenska, tyska, danska, och norska, men jag har inte en ingen lärare (jag lär mig svenska hemma). Jag har en bröder(Bröder=plural) bror och men inga systrar. Jag tycker om att studera matematik, fotografering, teckning, och att lära mig språk.

  Presentara mig själv 1

  Hallå! Jag heter Daven-Anthony Lagman och jag bor i USA i Kalifornien. Jag är sjutton år gammel och jag gillar att lära mig språk. Jag lär(a) mig svenska, tyska, danska, och norska, men jag har inte en(ingen) lärare (jag lär mig svenska hemma). Jag har (bara)en bröder (bror) och inga systrar. Jag tycker om att studera(plugga) matematik, fotografering, teckning, och lära mig(läsa) språk.

  Ser ganska bra ut. Du intersera några saker lik som mig.:)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More