Site Feedback

Resolved questions
Necessito correcions, sisplau :)

Bon dia! Em dic Stephanie. Tinc vint-i-tres anys. Sóc de Munich i estuido filologia romànica aquí. Visc amb la meva mare i el meu germá. M’agrada fer sport, sortir amb els meus amics, ballar i llegir.
Els dias de la setmana em llevo a les vuit, em dutxo y m’arreglo y vaig a l’università. No esmorzo mai, peró prenc un café quan hi arribo. Després de la primera clase, cap a les dotze, vaig a la mensa amb els meus companys i mengem una mica. A les quatre vaig a casa. Lleigeix o miro la tele i al vespre cuino per tots. Sopem junts i parlem de nostre dia. Normalment me’n vaig a dormir d’hora.
Els caps de setmana em llevo tard, com a les onze o les dotze del migdia y esmorzo amb la meva familia. Al vespre surto amb els meus amics. Anem al cinema o a un bar o ballem tot la nit. Me’n vaig a dormir molt tard, a les tres o a les quatre de la matinada i el dia següent em llevo tard de nou.

For learning: Catalan
Base language: Catalan
Category: Language

Share:

0 comments

  Please enter between 2 and 2000 characters.

   

  Answers

  Sort by:

  Best Answer - Chosen by the Asker
  Bon dia! Em dic Stephanie. Tinc vint-i-tres anys. Sóc de Munich i estuido filologia romànica aquí. Visc amb la meva mare i el meu germà. M’agrada fer esport, sortir amb els meus amics, ballar i llegir.
  Entre setmana em llevo a les vuit, em dutxo i m’arreglo y vaig a l’universitat. No esmorzo mai, però prenc un café quan hi arribo. Després de la primera classe, cap a les dotze, vaig a la mensa (no solem dir "mensa", en diem "cafeteria", tot i que no sigui només per prendre cafè) amb els meus companys i mengem una mica. A les quatre vaig a casa. Lleigeix (en català estàndard seria "llegeixo") o miro la tele i al vespre cuino per tots. Sopem junts i parlem del nostre dia. Normalment me’n vaig a dormir d’hora.
  Els caps de setmana em llevo tard, com a les onze o les dotze del migdia y esmorzo amb la meva familia. Al vespre surto amb els meus amics. Anem al cinema o a un bar o ballem tot la nit. Me’n vaig a dormir molt tard, a les tres o a les quatre de la matinada i al dia següent em llevo tard de nou.

  Super! Du kannst sehr gut Katalanisch schreiben :-)

  Submit your answer


  Please enter between 2 and 2000 characters.

  If you copy this answer from another italki answer page, please state the URL of where you got your answer from.