Site Feedback

Resolved questions
I går jag titta på en film med en vän. I watch a movie with my friend.

Hej, I am a beginner in Swedish, I need some help to know if I made a lot of mistake. I try to explain what I did yesterday, what are my hobbies (really briefly), I hope that is not so awful ! Thank you for your help, tack.

I går jag titta på en film med en vän. Normalt föredrar jag att titta på film ensam. Annars jag gillar att dansa, spela piano, att föreställa sig en ny berättelse, att läsa några böcker. Min familj förstår inte mig, eftersom jag kunde gå ut, för att spela tennis, för att träffa mina vänner och att drinck en kaffe med dem. Men jag ville inte göra det, jag ville bara vara ensam på måndag, på tisdag, på onsdag, på fredag​​, på fredag ​​... Bara min vän Jon kunde förstå mig. Tyvärr är han fortfarande i Danmark.

For learning: Swedish
Base language: English
Category: Other

Share:

0 comments

  Please enter between 2 and 2000 characters.

   

  Answers

  Sort by:

  Best Answer - Chosen by the Asker
  I går tittade jag på en film med en vän. Normalt föredrar jag att titta på film ensam. Annars gillar jag att dansa, spela piano, komma på nya berättelser och läsa böcker. Min familj förstår inte varför jag inte går ut, spelar tennis, träffar mina vänner och dricker en kopp kaffe med dem. Men jag ville inte göra det, jag ville bara vara ensam på måndag, på tisdag, på onsdag, på fredag​​, på fredag ​​... Bara min vän Jon förstår mig. Tyvärr är han fortfarande i Danmark.

  Submit your answer


  Please enter between 2 and 2000 characters.

  If you copy this answer from another italki answer page, please state the URL of where you got your answer from.