George 乔治 조지
Vad menar 'ska' här... Vi ska gå till staden imorgon. Jag pratar väldigt lite svenska nu....kan du hjälp mig? Any corrections here would be welcome. I'm English native :)
Apr 14, 2014 10:43 AM
Answers · 2
1
Vi ska gå till staden imorgon means We will go to the city tomorrow :) Ska = will Jag ska gå hem nu = I will go home now (it's certain that you're going home) Du ska hjälpa mig = You will help me
April 16, 2014
Vi ska gå till staden imorgon. "Ska" means should in this sentence as in" We should go to the city tomorrow". Jag pratar väldigt lite svenska nu. Kan du "hjälpa" mig? "Ska" means should "Måste" means must "Kan" means can, as in being able to do something "Får" means being allowed to do something
April 15, 2014
