habeeb011
please explain me the below words صماخ مكيدن خنته نم پس ندادن انجام می دهد difference between دنبال وجستجوي translate to persian when you are coming? WILL YOU COMING? please listen to me can you hear me?i am searching for you every where
Apr 24, 2014 7:59 PM
Answers · 6
1
اگر منظورت ((سماق مکیدن)) است یعنی انتظار بیهوده کشیدن نم پس ندادن:کنایه است از خسیس بودن همچنین در مورد فردی که اطلاعاتی دارد ولی نمی توان از او اطلاعات کشید(اطلاعاتی به ما نمی دهد) کاربرد دارد ختنه:Circumcision انجام می دهد: در جمله می توان به معنی ان پی برد مثلا ا( او کارش را خودش انجام میدهد:he does his work himself) و یا( کلسیم چه کاری در بدن انجام می دهد) یعنی نقش کلسیم در بدن چیست؟ when you are coming? کی( تو/شما) می آیی/می آیید؟ WILL YOU COMING?: تو هم می آیی؟ ( تو هم خواهی آمد؟) please listen to me: لطفا به من گوش کنید can you hear me?: می تونی به من گوش بدی(می توانی به حرفم گوش کنی؟) i am searching for you every where: من همه جا را به دنبالت می گردم/جستجو می کنم
April 26, 2014
Thank you very much
May 8, 2014
1. سماق مکیدن Its persian slang: mean bear, wait a long time with no result, without any result 2. ختنه Circumcision 3. نم پس ندادن: its slang ( the translation of sentence mean: it doesn't pass any wet (from inside to outside so it means: you can confident to something, it isn't insecure 4. انجام می دهد. he/she do 5. differnce between: تفاوت بین what is the diff between say and tell تفاوت بین say و tell چیست 6. ترجمه به فارسی 7.چه زمانی خواهی آمد؟ 8. آیا خواهی آمد؟ 9.لطفا به من گوش کن pleaze listen to me 10. می توانی صدای من را بشنوی؟ من در حال جستجو برای شما هستم هرجایی (همه جا)
May 8, 2014
