Andrew
How do I say and write "There are six books and eight notebooks here" in Farsi?
May 21, 2014 11:08 PM
Answers · 3
2
اینجا شش کتاب و هشت دفترچه هست/وجود دارد. Inja shesh ketab va hasht daftarche hast/vojood darad.
May 28, 2014
2
*Some times there are translate as وجود دارد so it would be شش كتاب و هشت دفتر اينجا وجود دارد *The other way is to use هست for there are so it would be شش كتاب و هشت دفتر اينجا هست ** note : هست و وجود دارد here is singular as you can see our subjects are plural , we use this way because our subjects are things not person for instance for this sentence : there are 5 people here : پنج تا آدم اينجا هستند
May 23, 2014
2
There are six books and eight notebooks here. اینجا شش (عدد) کتاب و هشت (عدد) دفترچه هست. Formal /eenjaa shesh (adad) ketaab va hasht (adad) daftar che hast/ شش (عدد) کتاب و هشت (عدد) دفترچه اینجا هست. Formal /shesh (adad) ketaab va hasht (adad) daftar che eenjaa hast/ شیش تا کتاب و هشت تا دفترچه اینجاست. Informal /sheesh ta ketaab va hasht ta daftarche injaast. Never say اینجا هشت کتاب ها هست.
May 22, 2014
