Tatyana
Engellemek Engellemek. Ne zaman ne icin nasil bu kelimeyi kullaniyorsunuz? Ornekler. Anlamlar.
Jan 19, 2015 11:51 AM
Answers · 30
2
Genelde insanları (rahatsız eden kişiler) engellemek için kullanılır :) örnek; Telefon numarası engellenebilir. or windows güvenlik duvarı engellemesi gibi bir çok terim için kullanılır..
January 19, 2015
1
engellemek has several sense ı m gonna write some of them in english and turkish he was cutting flowers and ı stopped him : o çiçekleri kesiyordu ben onu durdurdum(engellledim) she blocked me on facebook : o beni facebook tan engelledi.
January 19, 2015
1
Bir şeyin gerçekleşmesini veya yapılmasını önlemek
January 19, 2015
1
İnsanların istedikleri engellenebilir. Mesela, bir insan doktor olmak istiyorsa onu engelleyip mühendis olmasını sağlayabilirsin. "to resist" anlamında da kullanılabilir. Veya bir yolu kapatıp, arabaların geçmesini engelleyebilirsin. Ayrıca, fiziksel veya zihinsel rahatsızlıkları olan insanlar "engelli" olarak adlandırılır. Bir insanın başka bir insanla konuşmasını engelleyebilirsin. Ve bunlara benzer şeyler :)
January 19, 2015
Engellemek herhangi bir şeyin yapılmasına mani olmak
February 8, 2015
Show more
