Alexandra
je to spravně ? Bydlela jsem v Praze 2 měsíce. Učila jsem se češtinu. Našla jsem dobrého učitele. Učím se česky, protože chtěla bych studovat na univerzitě na UK nebo VŠE. V prosinci jsem se vrátila z Prahy domů. Ted` se učím češtinu samostatně. Hledám partnera nebo partnerku pro komunikaci. Kdo chtěl/a bych se učit ruštinu? :)) Čekám Vás.
Jan 26, 2015 6:19 AM
Answers · 3
Je to skoro správně, á má být dlouhé. ... protože bych chtěla ... Mám zájem o konversaci v ruštině, čeština je můj rodný jazyk. Konstantin
July 24, 2015
it is correct but the sentence : protože chtěla bych studovat na univerzitě is not correct *protože bych chtěla studovat na univerzitě*
March 3, 2015
Bydlela jsem v Praze 2 měsíce. Učila jsem se češtinu. Našla jsem dobrého učitele. Učím se česky, protože bych chtěla studovat na univerzitě- UK nebo VŠE. V prosinci jsem se vrátila z Prahy domů. Ted` se učím češtinu samostatně. Hledám partnera nebo partnerku pro komunikaci. Kdo by se chtěl/a učit ruštinu? :)) Čekám Vás.
January 26, 2015
