Ayşe
سلام .من فردا یک امتحان دارم.لطفا این متن را تصحیح بکنید هوای سرد,دست کش,کت,برف و کلاه یعنی زمستان.در زمستان من موسقی گوش دادن,کوه بالا رفتن,اسکی بازی کردن را دوست دارم من خوشم را این کارها انجام در زمستان تابستان. به پارک و سینما رفتن, فوتبال بازی کردن و در دریا شنا کردن است من روزهای جمعه دوست دارم. در روزهای جمعه همه فصل ها من کوهنوردی. شنا کردن, اسکی بازی کردن ,موسقی گوش دادن, به سینما رفتن, فیلم تماشا کردن را دوست دارم در زمستان و تابستان من از روز شنبه تا چهارشنبه همه روز کار کنم ,آخر هفته تعطیلات است.روزهای شنبه کتاب خوانم و تنیس بازی کنم
Apr 6, 2015 10:38 PM
Answers · 10
1
هوای سرد، دست کش، کت، برف و کلاه یعنی اینکه در فصل زمستان هستیم هوای سرد، دست کش، کت، برف و کلاه یعنی اینکه فصل زمستان است در (فصل) زمستان، من موسیقی گوش دادن، کوهنوردی و اسکی کردن را دوست دارم من از انجام دادن این کارها در زمستان لذت می برم من از انجام دادن این کارها در زمستان خوشم می آید من روزهای جمعه را دوست دارم . فیلم تماشا کردن را دوست دارم در زمستان و تابستان، من از روز شنبه تا پنج شنبه (1) کار می کنم. آخر هفته تعطیلات است. روزهای شنبه کتاب می خوانم و تنیس بازی می کنم (1) از شنبه تا چهارشنبه کار می کنم یعنی روزهای شنبه، یکشنبه ، دوشنبه و سه شنبه کار می کنم ولی روز چهار شنبه کار نمی کنم دو تا از جملاتت رو نتونستم تصحیح کنم چون درست متوجه منظورت نشدم. ;)
April 7, 2015
1
هوای سرد،دست کش،کت،برف و کلاه یعنی زمستان. در زمستان من گوش دادن موسیقی، بالا رفتن از کوه (کوهپیمایی) و اسکی را دوست دارم. من این انجام این کارها را در زمستان دوست دارم. و در تابستان به پارک و سینما رفتن، فوتبال بازی کردن و در دریا شنا کردن را دوست دارم من روزهای جمعه را دوست دارم. در روزهای جمعه ی همه فصل ها کوهنوردی، شنا کردن، اسکی، گوش دادن موسقی، به سینما رفتن و فیلم تماشا کردن را دوست دارم در زمستان و تابستان من از شنبه تا چهارشنبه تمام طول روز را کار می کنم و آخر هفته تعطیل هستم.روزهای شنبه کتاب می خوانم و تنیس بازی کنم خیلی خوب بود Good luck
April 7, 2015
1
هوای سرد,دست کش,کت,برف و کلاه یعنی زمستان. در زمستان من موسقی گوش دادن,کوه بالا رفتن,اسکی بازی کردن را دوست دارم (در زمستان من گوش دادن به موسیقی و همچنین کوهنوردی و اسکی را دوست دارم ) من خوشم را این کارها انجام در زمستان (در زمستان از این کارها خوشم می آید) تابستان [وقت] پارک و سینما رفتن, فوتبال بازی کردن و در دریا شنا کردن است من روزهای جمعه دوست دارم. در روزهای جمعه همه فصل ها من کوهنوردی، شنا کردن, اسکی بازی کردن ,موسقی گوش دادن, به سینما رفتن [و] فیلم تماشا کردن را دوست دارم در زمستان و تابستان من از روز شنبه تا چهارشنبه همه روز[ه] کار [می]کنم ,آخر هفته تعطیلات (تعطیل) است.روزهای شنبه کتاب [می]خوانم و تنیس بازی [می]کنم خیلی خوب نوشتی فقط اگر کمتر از واژه ها و افعال تکراری استفاده کنید متن شما زیباتر می شود. مثلا به جای فعل "دوست دارم" می توان افعال زیر را نوشت: علاقمندم، علاقه دارم، لذت می برم
April 7, 2015
به هر حال من شما را خیلی متشکرم برای کمک کنید:)
April 6, 2015
