Osama
لطفا این متن را درست کنید تشييع جنازه وقتی که از مدرسه برگشتم، در حال رفتن به منزل جمع بزرگی را دیدم ... با سکوت مطلقی یک تابوت در بر می داشتند .. ترس و ابهام مرا فرا گرفت، به سرعت رفتم که به مادرم خبر دهم .. و انگاهی که رسیدم زنان سیه پوش را دیدم .. دلم فریاد زد ... نزدیک بود که از حال بیفتم .. دویدم تا وارد خانه بشوم .. اما مادرم را پیدا نکردم
May 6, 2015 3:24 PM
Answers · 3
2
تشييع جنازه وقتی که از مدرسه برگشتم، در حال رفتن به منزل جمع بزرگی(یا جمعیت انبوهی) را دیدم ... با سکوت مطلقی (یا با سکوتی مطلق)یک تابوت در بر می داشتند(یا تابوتی را در بر داشتند) .. ترس و ابهام مرا فرا گرفت، به سرعت رفتم که به مادرم خبر دهم .. هنگامی که رسیدم زنان سیه پوش را دیدم .. در دلم آشوب شد ... نزدیک بود که از پای بیفتم .. دویدم تا وارد خانه بشوم .. اما مادرم را پیدا نکردم
May 6, 2015
1
تشييع جنازه وقتی که از مدرسه برگشتم، در حال رفتن به منزل جمع بزرگی را دیدم ... با سکوت مطلقی (یا با یک سکوت مطلق) در حال برداشتن یک تابوت بودند ترس و ابهام مرا فرا گرفت، به سرعت رفتم که به مادرم خبر دهم و زمانی که رسیدم، زنان سیه پوش را دیدم .. دلم فریاد زد نزدیک بود که از حال بیفتم (یا از حال بروم) .. دویدم تا وارد خانه بشوم .. اما مادرم را پیدا نکردم البته این جملات، در فارسی محاوره‌ای کاربرد نداره حتما مطلع هستید که جملاتی که نوشتید، در واقع، فارسی نوشتاری هستند I mean, Formal Persian.
May 6, 2015
تشیع جنازه وقتیکه از مدرسه بر می گشتم و به سمت خانه می رفتم جمع زیادی (بزرگی) را دیدم ..... که با سکوت مطلق جنازه ایی را حمل می کردند .....ترس وجودم را فراگرفت ....به سرعت رفتم که به مادرم خبردهم...زمانی که رسیدم زنان سیه پوشی را دیدم.... دلم لرزید ( یا دلهره مرا فرا گرفت) و نزدیک بود که از حال بروم ....دویدم و وارد خانه شدم ....ولی مادرم را ندیدم( یا نیافتم(
June 3, 2015
