Osama
لطفا اين جملات را توضيح بدهيد بزرگ میزنه و کوچک میزنه و گیج میزنه فعل زدن اینجا یعنی چیست و معنی این جملات چیست ؟؟؟
May 11, 2015 5:16 PM
Answers · 7
6
به معنی به نظر آمدن seem, look
May 11, 2015
بزرگ میزنه و کوچیک میزنه کاربرد نداره. فکر میکنم منظور شما: : بزرگتر از سنش میزنه:که دوتا معنی داره یکی اینکه پیرتر از سنش به نظر میاد. معنی دوم اینکه: بیشتر از سنش میفهمه. گیج میزنه هم یعنی به نظر خل و چل میاد. زدن در اینجا یعنی به نظر آمدن:looks
August 13, 2015
کوچیک میزنه، یا بزرگ میزنه یعنی من حدس میزنم که کوچیکه، بزرگه. یا اینکه، "احتمالا" سنش کمه. گیج میزنه هم به معنی اینه که گیج به نظر میاد. یا اینکه گیج شده
May 31, 2015
بالظبط مثل ما قالت السیده "the runner" و بالعربیه ایظا نستعمل "یبدو انه صغیر او قصیر او کبیر" و قس علی هذا النحو..... فکلمه "یبدو" هنا تفعل دور کلمه "میزنه" فی الفارسی
May 11, 2015
گیج میزنه : means he/she looks stupid. بزرگ میزنه و کوچک میزنه : as a Persian native speaker, I heard them for the first time!
May 11, 2015
