Osama
معنی این کلمه چیه ؟؟؟ دیدم در پست های فیس بوک از کلمه (مرد باس یا دختر باس) استفاده میکنن . خوب سوالم اینه که کلمهء (باس) چی معنی میده . لطفا به زبان فارسی توضیح بدین
Sep 22, 2015 7:12 PM
Answers · 7
4
.باس» یا «باهاس» در واقع شکل گفتاری «بایست» است» .این کلمه فعل گذشتهٔ ساده از مصدر «بایستن» است و فعل حال نظیر آن «باید» است .در نظر گرفت «must» هر دو فعل برای تأکید در کنار فعل‌های دیگر استفاده می‌شود و معادل انگلیسی آن‌ها را می‌توان
September 23, 2015
2
باس حالت خیلی خیلی غیررسمی بایست هستش. یعنی لازمه یا باید. مثلا بچه باس خوب درس بخونه تا وقتی بزرگ شد برای خودش کسی بشه خیلی استفاده ازش رو توصیه نمیکنم
September 23, 2015
2
باس یعنی باید، البته در فارسی عامیانه و کوچه بازاری، نه در فارسی رسمی
September 23, 2015
