merlyn
درسته؟ باران در اسپاينيا بيشتر در فلات افتاد مى آيد
Nov 24, 2015 5:13 AM
Answers · 13
2
Hello Merlyn! I agree with the above members. You can use these sentences: تو = Pronounce it 'Too' here, not with the 'O' sound. If we say 'To' with the 'O' sound, it means 'You' (Informal). If we say 'Too', it means 'In' (Informal). تو/توی اسپانیا، بارون بیشتر تو فلات می‌باره/میاد = Informal (Spoken Persian) تو/توی اسپانیا، تو فلات بیشتر بارون می‌باره/میاد = The same as the above sentence. بارون تو/توی اسپانیا، بیشتر تو فلات می‌باره/میاد = The same as the above sentence. در اسپانیا، باران بیشتر در فلات می‌بارد/می‌آید = Formal (Written Persian) در اسپانیا، در فلات بیشتر باران می‌بارد/می‌آید = The same as the above sentence. باران در اسپانیا، بیشتر در فلات می‌بارد/می‌آید = The same as the above sentence. در اسپانیا، بارش باران بیشتر در فلات اتفاق می‌افتد = More formal (Written Persian) در اسپانیا، در فلات بیشتر بارش باران اتفاق می‌افتد = The same as the above sentence. بارش باران در اسپانیا، بیشتر در فلات اتفاق می‌افتد = The same as the above sentence. Note: بارش باران = باریدن باران --> Formal اتفاق می‌افتد = صورت می‌گیرد = روی می‌دهد --> Formal You can use them interchangeably.
November 25, 2015
1
در اسپانیا باران بیشتر در فلات می بارد در اسپانیا در فلات بیشتر باران می بارد باران در اسپانیا بیشتر در فلات می بارد
November 25, 2015
1
باران در اسپانیا بیشتر در فلات میبارد
November 24, 2015
