박희섭(Heesob Park)
What is the meaning of "پالان کاشف کج نیست "? What is the meaning of "پالان کاشف کج نیست " in the following sentence? بعید نیست. بنابراین، بعد از آن که کاملا ثابت شد پالان کاشف کج نیست تحقیقاتی هم روی کشفی که کرده انجام می‌گیرد What is the meaning of " رو کند" in the following sentence? مثلا اگر پای کشف یک کوه بزرگ در میان بود ازش می‌خواهند سنگ‌های گنده‌ای از آن کوه رو کند What is the meaning of "آدم چه می‌داند چه پیش می‌آید" ? What is the meaning of "مرا بگو" in the following sentence? گل من فانی است و جلو دنیا برای دفاع از خودش جز چهارتا خار هیچی ندارد، و آن وقت مرا بگو که او را توی اخترکم تک و تنها رها کرده‌ام
Nov 25, 2015 2:54 PM
Answers · 8
1
آدم چه میداند چه پیش می اید means you can't predict what happen in future
November 25, 2015
1
رو کردن means "show"
November 25, 2015
رو کند: نشان دهد
November 30, 2015
مرابگو: به من بگو
November 30, 2015
