Site Feedback
Wisnu Visited 6 months ago

Languages: Indonesian, Javanese, English, Latin

Learning: Latin, English

Male, From Indonesia, Living in Semarang, Indonesia

Local time: Nov 24 01:39  (SE Asia Standard Time)

Jenengku Wisnu Purnama, Aku omahe ana ing Indonesia, aku bisa basa Jawa lan basa Indonesia. Aku sinau basa Inggris lan Bahasa Latin
Kula kepingin ketemu kabeh wong sing bisa ngomong Inggris lan latin
Nothing found.
Sorry, you do not have permission.
Wisnu

Points 25 BETA  
Following 33
Followers 17
Member since Sep 14, 2012