Zhe
Jeg vokste opp med lykken. Min mor kjøpte leketøy for meg nå jeg villet prøve. I denne perioden lærte jeg waveboard, rulleskøyter inline skøyter. Føtter av barn vokser rask og sko blitt mindre i neste året. Da kjøpte mora min nye sko. Etter skolen spilt jeg med venner vanligvis. Noen ganger hadde vi konkurranser om løpe eller med leketøy mellom jenter og gutter. Den en som vant snaket noe slemt til den andre. Etter jeg flytte til andre stede, jeg har mistet kontakten deres. Derfor øvd jeg på mye for å holde balansen, det tok ikke lange tid for meg å lære ski, skøyte. Men jeg praktisert mye snowboard. Barndom har er forskjellig med min. Mange barn begynner å ski og skøyte nå de er veldig ung. I summer spiller de trampoline. Nå jeg var barn, jeg bare spilte trampoline nå jeg gikk til tivoli eller kjøpesenter. Noen kjøpesenter har område for barn nå foreldre kjøpe. Mesteparten av områder er gratis. Foreldre kan plukke opp barn etterpå kjøpe. Jeg gråt en gang der etter jeg ventet lange tid og min mor kom ikke tilbake.
Feb 11, 2022 1:33 PM
Corrections · 1
Jeg vokste opp lykkelig. Min mor kjøpte leker for meg når enn jeg ville. I denne perioden lærte jeg meg waveboard, rulleskøyter typ inline skøyter. Føttene til barn vokser rask og skoene (skøytene?) ble trangere neste året. Da kjøpte mora mi nye sko. Etter skolen spilte jeg med venner vanligvis. Noen ganger hadde vi konkurranser om å løpe eller med leker mellom jentene og guttene. Den ene som vant sa noe slemt til den andre. Etter jeg flyttet til et annet sted, mistet kontakten med de. Derfor øvde jeg mye for å holde balansen, det tok ikke lange tiden for meg å lære meg å stå på ski eller skøyte, og jeg sto mye på snowboard. Barndommen min er ganske forskjellig enn andre sin. Mange barn begynner å stå på ski og skøyte nå de er veldig unge. I sommer hoppet de trampoline. Da jeg var barn, hoppet jeg på trampoline, dro på tivoli eller til kjøpesenteret. Noen kjøpesentre har områder for barn når foreldre drar på for å shoppe/handle. Mesteparten av områdene er gratis. Foreldre kan plukke opp barn etter shoppingen/handlingen. Jeg gråt en gang når jeg måtte vente lenge da mora mi ikke kom tilbake.
Noen ting var jeg litt usikre på hva du mente, så du får rette på meg om jeg tar feil. Håper dette hjalp litt! Ha en fin dag <3
May 21, 2022
Want to progress faster?
Join this learning community and try out free exercises!