Recherche parmi différents professeurs en Anglais…
Susanna
אהבה כבר לפני שנים שלמדתי את השפה. ושנים אני לא משתמשת בכלל . אבל לפעמים עדיין מדברת בעברית במחשבות שלי. .... אך אפשרי ? זה נראה אהבה אמיתית נכון? זמן לחזור (קשה מאוד לכתוב במחשב)
15 mai 2013 07:28
Corrections · 4

אהבה

למדתי את השפה כבר לפני שנים. ושנים שאני לא משתמשת בה בכלל. אבל לפעמים עדיין מדברת עברית במחשבות שלי.

איך זה אפשרי? נשמע כמו אהבה אמיתית, נכון? הגיע הזמן לחזור...

18 mai 2013
Hi Shir! תודה לך! אתה צודקת. סרטים ומוסיקה עזרו לי הרבה בלימודי.מזרחית או שלומי שבת קל לשיר, אבל למשל סאבלימינל היה יותר קשה. וכמובן את הסוד שצריך להתאמן הרבה. :))
9 juillet 2013
אהבה אמיתית לשפה אף פעם לא נעלמת! למשל מאז ומעולם אהבתי ספרדית-ואני אמשיל ללמוד את השפה דרך מוזיקה, סרטים וכל דבר אחר שרק אוכל להניח עליו יד! אל תתני לאף אחד לעצור אותך מלהשכיל בדברים שאת אוהבת ו/או חשובים לך! להקליד זה רק עניין של אימון-אם יש לך את המקלדת הנכונה.. הרבה בהצלחה!
9 juillet 2013
Vous souhaitez progresser plus vite ?
Rejoignez cette communauté d'apprentissage et essayez les exercices gratuits !

Ne manquez pas cette occasion d'apprendre une langue depuis chez vous. Découvrez notre sélection de professeurs de langues expérimentés et inscrivez-vous dès maintenant à votre premier cours !