Search from various 영어 teachers...
Camilla
מוסיקה
אני אוהבת להקשיב למוסיקה. זה בין התחביבים אהובים עליי. אני בדרך כלל מקשיבה למוסיקה בבוקר, כדי להתחיל את היום באופן חיובי, בנסיעה לעבודה, ובאופן כללי כל פעם שאני רוצה לנוח. לפעמים אני גם מקשיבה למוסיקה כשאני עובדת או לומדת. אני לא עושה את זה תמיד, יש פעמים שאני רוצה שקט כדי להתרכז, אבל יש גם פעמים שהמוסיקה עוזרת לי לעבוד באופן יותר יעילי.
הרבה סוגי מוסיקה מוצאים חן בעיניי, ואני אוהבת לשמוע לשירים מכל העולם. אפילו כשאני לא מבינה את המשמעות של המילים, אני עדיין יכולה להעריך את הצליל. כשאני לומדת, אני מעדיפה מוסיקה בלי מילים. לעיתים קרובות אני מקשיבה למוסיקה מן איטאליה או מן ארצות הברית.
אני גם חושבת שלהאזין את המוסיקה יכול לעזור עם לימוד השפות. אבל, אני צריכה להסביר מה אני עושה. כשיש שיר בשפה שאני לומדת שמוצאת חן בעייני, אני מחפשת את המילים באינטרנט ומנסה לתרגם אותם כדי להבין מה אומרים בשיר. אני לעיתים רחוקות מבינה בשמיעה הראשונה, כי זה מהיר מדי. אני צריכה לקרוא את המילים בזמן שאני מקשיבה לשיר. אז, זה שימושי. אני גם מנסה לשיר כדי לתרגל עם השפה שאני לומדת. אני תמיד עושה את זה כשאני לבד, כי הקול שלי לא קול של ציפור.
כמובן, אני עושה את זה גם עם שירים בעברית. אני אוהבת את השירים של עידן רייכלֹ, אבל אני חושבת שהמילים שלהם קשות מאוד להבין. אני גם אוהבת את השירים של אריק אינסטיין ואושיק לוי. הם מזכירים לי את שירים איטלקיות מאותה התקופה. אבל אני לא תמיד מבינה את המשמעות.
זמרת אחרת שמוצאת חן בעייני, היא שרית חדד. יש אנשים שבכלל לא סובלים אותה, ויש אנשים שאהובים אותה. אני ממש נהנה את השירים שלה, וגם חושבת שהמילים קלים להבין.
מה אתם ממליצים לי? מי הזמרים האהובים עליכם?
2019년 11월 2일 오전 9:37
교정 · 2
2
מוסיקה
אני אוהבת להקשיב למוסיקה. זה בין התחביבים אהובים עליי. אני בדרך כלל מקשיבה למוסיקה בבוקר, כדי להתחיל את היום באופן חיובי, בנסיעה לעבודה, ובאופן כללי בכל פעם שאני רוצה לנוח. לפעמים אני גם מקשיבה למוסיקה כשאני עובדת או לומדת. אני לא עושה את זה תמיד, יש פעמים שאני רוצה שקט כדי להתרכז, אבל יש גם פעמים שהמוסיקה עוזרת לי לעבוד באופן יותר יעיל.
הרבה סוגי מוסיקה מוצאים חן בעיניי, ואני אוהבת לשמוע לשירים מכל העולם. אפילו כשאני לא מבינה את המשמעות של המילים, אני עדיין יכולה להעריך את המנגינה. כשאני לומדת, אני מעדיפה מוסיקה בלי מילים. לעיתים קרובות אני מקשיבה למוסיקה מאיטליה או מארצות הברית.
אני גם חושבת שלהאזין למוסיקה יכול לעזור עם לימוד השפות. אבל, אני צריכה להסביר מה אני עושה. כשיש שיר בשפה שאני לומדת שמוצא חן בעייני, אני מחפשת את המילים באינטרנט ומנסה לתרגם אותם כדי להבין מה אומרים בשיר. אני לעיתים רחוקות מבינה בשמיעה הראשונה, כי זה מהיר מדי. אני צריכה לקרוא את המילים בזמן שאני מקשיבה לשיר. אז, זה שימושי. אני גם מנסה לשיר כדי לתרגל את השפה שאני לומדת. אני תמיד עושה את זה כשאני לבד, כי הקול שלי לא קול של ציפור.
כמובן, אני עושה את זה גם עם שירים בעברית. אני אוהבת את השירים של עידן רייכלֹ, אבל אני חושבת שהמילים שלהם קשות מאוד להבנה. אני גם אוהבת את השירים של אריק אינשטיין ואושיק לוי. הם מזכירים לי שירים איטלקיים מאותה התקופה. אבל אני לא תמיד מבינה את המשמעות.
זמרת אחרת שמוצאת חן בעייני, היא שרית חדד. יש אנשים שבכלל לא סובלים אותה, ויש אנשים שאוהבים אותה. אני ממש נהנית מהשירים שלה, וגם חושבת שהמילים קלות להבנה.
מה אתם ממליצים לי? מי הזמרים האהובים עליכם?
2019년 11월 5일
더 빨리 진행하고 싶나요?
이 학습 커뮤니티에 참여하고 무료로 연습해보세요!
Camilla
언어 구사 능력
아랍어, 영어, 프랑스어, 독일어, 히브리어, 이탈리아어, 포르투갈어, 스페인어
학습 언어
히브리어
좋아할 수도 있는 읽을거리

English Vocabulary for Using Microsoft Office at Work
8 좋아요 · 0 댓글

How to Answer “How Was Your Weekend?” Naturally in English
50 좋아요 · 29 댓글

Why Some Jokes Don’t Translate: Understanding Humor in English
15 좋아요 · 6 댓글
다른 읽을거리
