İstanbul’da 2
Kayseri'den İstanbul’a döndüğüm gün Japon akadaşımın Türk akadaşı Deniz'in evinde kaldım. Onun evi Kadıköy ile Üsküdar'ın arasındaki bir binan en üst kattaydı. Aslında onun evi ninesine aittir. Ama ninesi sık sık uzun süre yolda olduğu için gerçekte Deniz orada yalnız yaşıyor.
Sonraki gün saat 9 sularında uyandım. Onun evinde kalan Amerikalı daha uyuyordu. Deniz o gün öğle arkadaşın bir filmi için stüdyoda müziği bestelemesi gerekti. Evinin balkonuda sohbet edik ve Amerikalıya evinin anahtarını verip Denizle beraber yola çıkıp Üsküdar’da gezdik. Sonra onun tercih edilen bir güzel kahvede kahvaltı yaptık.
Üsküdar’daki vapur iskelesinden Beşiktaş’a geçirince Deniz’i uğurladım. On gün önce İstanbul’dayken kaldığım otele gelip yine kayıt yaptım.
다양한 영어 선생님을 검색해 보세요...
교정 · 3
0
İstanbul’da 2
Kayseri'den İstanbul’a döndüğüm gün Japon akadaşımın Türk akadaşı Deniz'in evinde kaldım. Onun evi Kadıköy ile Üsküdar'ın arasındaki bir binan en üst kattaydı katındaydı. Aslında onun evi ninesine aittir. Ama ninesi sık sık uzun süre yolda olduğu için gerçekte genelde Deniz orada yalnız yaşıyor.Sonraki Ertesi gün saat 9 sularında uyandım. Onun evinde kalan Amerikalı daha uyuyordu. O gün öğlen vakti Deniz o gün öğle arkadaşının bir filmi için stüdyoda müziğik bestelemesi gerektiiyordu. Evinin balkonuda sohbet edik ve Amerikalıya evinin anahtarını verip Deniz'le beraber yola çıkıp Üsküdar’da gezdik. Sonra onun tercih edilen ettiği bir güzel bir kahvede kahvaltı yaptık.
Üsküdar’daki vapur iskelesinden Beşiktaş’a geçirince Deniz’i uğurladım. On gün önce İstanbul’dayken kaldığım otele gelip yine kayıtetti kayıt yaptım.
0
Over all, it is very good! Aferin :)
더 빨리 진행하고 싶나요?
이 학습 커뮤니티에 참여하고 무료로 연습해보세요!
집에서 편안하게 언어를 배울 수 있는 기회를 놓치지 마세요. 경험 많은 강사진을 살펴보고 지금 바로 첫 수업을 신청하세요!
오늘 학습 시작하기
