Otto Shillingford
Ma reggel felserkentem az ágyamról Lementem a konyhába majd két csokit ettem s egy jó csésze teát ittam. Azután kínai írást olvasást gyakoroltam húsz percig csak lassankent megy a tanulás de érezhető a haladás. Azután tanultam grúzul kb negyven percig majd föl mentem a dombtetehére a park fölsőreszere ahol a legjobb szabad levegőben levő edzőterem van e-városban. Ott edzettem ma a szokásom szerint néhány óráig barátaimmal s egyes család tagjaimmal is. Most viszetertem hazza, kicsit olvastam s néhány perc múlva ki megyek két fát nézni adni egy árát mert alkalmi favágasi munkát végzek de főleg kertészkedek.
Mar 5, 2021 3:47 PM
Corrections · 2
Ma reggel felkeltem az ágyamból Lementem a konyhába majd két csokit ettem és egy jó csésze teát ittam. Azután kínai írást és olvasást gyakoroltam húsz percig, csak lassanként megy a tanulás, de érezhető a haladás. Azután tanultam grúzul kb negyven percig, majd fölmentem a domb tetejére a park fölső részére, ahol a legjobb szabad levegőben levő edzőterem van ebben a városban. Ott edzettem ma a szokásom szerint néhány óráig a barátaimmal és egyes családtagjaimmal is. Most értem hazza, kicsit olvasok és néhány perc múlva elmegyek két fát megnézni, árajánlatot adni, mert alkalmi favágási munkát végzek, de főleg kertészkedek.
A "s" mint kötőszó versekben használatos, a beszélt nyelvben és-t használnak. A felserkentem szót is inkább csak versekben tudom elképzelni. Normál beszédben nem használják. Amúgy nagyon jó kis fogalmazás lett!
March 6, 2021
Ma reggel felserkentem az ágyamról Lementem a konyhába majd két csokit ettem s egy jó csésze teát ittam. Azután kínai írást olvasást gyakoroltam húsz percig csak lassankent megy a tanulás de érezhető a haladás. Azután tanultam grúzul kb negyven percig majd föl mentem a dombtetehére a park fölsőreszere ahol a legjobb szabad levegőben levő edzőterem van e-városban. Ott edzettem ma a szokásom szerint néhány óráig barátaimmal s egyes család tagjaimmal is. Most visszatértem hazza, kicsit olvastam s néhány perc múlva ki megyek két fát nézni adni egy árát mert alkalmi favágasi munkát végzek de főleg kertészkedek.
March 5, 2021
Want to progress faster?
Join this learning community and try out free exercises!