Tatiana
Kérem, javítsa ki a szövegemet. Nagyon köszönöm! Nem vagyok boltkóros (shopaholic). De szeretek vásárolni idegen nyelvkönyveket. Már régóta vásárlok az internetboltokban. Eleinte ott vettem csak könyvek. Most ott vásárlok majdnem mindent, kivéve az élelmiszereket és az elektronikát. Ez nagyon kényelmes és praktikus, mert az internetboltokban az termékek választék szélesebb és az árak alacsonyabbak.
Mar 2, 2021 7:12 PM
Corrections · 5
Kérem, javítsa ki a szövegemet. Nagyon köszönöm! Nem vagyok boltkóros (shopaholic). De szeretek vásárolni idegen nyelvkönyveket. Már régóta vásárlok az interneten. Eleinte csak könyveket vettem ott. Most ott vásárolok majdnem mindent, kivéve az élelmiszereket és az elektronikát. Ez nagyon kényelmes és praktikus, mert az interneten a termék választék szélesebb és az árak alacsonyabbak.
"Internetboltokban" helyett "internetes áruházakban"-t, de leginkább egész egyszerűen csak "az interneten"-t szoktuk mondani.
March 2, 2021
Kérem, javítsa ki a szövegemet. Nagyon köszönöm! Nem vagyok boltkóros (shopaholic). De szeretek vásárolni idegen nyelvkönyveket. Már régóta vásárolok az internetboltokban. Eleinte ott vettem csak könyveket. Most ott vásárolok majdnem mindent, kivéve az élelmiszereket és az elektronikai termékeket. Ez nagyon kényelmes és praktikus, mert az internetboltokban a termék választék szélesebb és az árak alacsonyabbak.
March 5, 2021
Want to progress faster?
Join this learning community and try out free exercises!