Tatiana
Kérem, javítsa ki a szövegemet. Nagyon köszönöm! Milyen tél volt ebben az évben? Itt a tél nem "volt", hanem még mindig javában tart. Ma reggel harminc fok hideg volt. Most minusz tizenhét fok van. De a nap nagyon sütött ma. Idén télen sok hó esett és néha a súlyos fagyok voltak. Röviden, itt minden a szokásos módon volt. De tudom, hogy ezen a télen mindenhol Oroszországban és Európában túl sok volt a hó. Ittott ez a hó gondot okozott. Én nem szeretem a telet, de nem azért, mert hideg hanem azért, mert hosszű. Már nagyon szeretnék tavaszt és melegséget. Remélem, hamarosan majd eljönnek.
Mar 1, 2021 6:04 PM
Corrections · 2
Kérem, javítsa ki a szövegemet. Nagyon köszönöm! Milyen volt a tél ebben az évben? Itt a tél nem "volt", hanem még mindig javában tart. Ma reggel harminc fok hideg volt. Most minusz tizenhét fok van. De a nap nagyon sütött ma. Idén télen sok hó esett és néha súlyos fagyok voltak. Röviden, itt minden a szokásos volt. De tudom, hogy ezen a télen mindenhol, Oroszországban és Európában is, túl sok volt a hó. Itt-ott ez a hó gondot okozott. Én nem szeretem a telet, de nem azért, mert hideg hanem azért, mert hosszú. Már nagyon várom a tavaszt és a meleget. Remélem, hogy hamarosan eljön.
Ez a szöveg majdnem hibátlan volt önmagában is. Csak azért írtam át több helyen, hogy kicsit magyarosabban hangozzon. Gratulálok.
March 1, 2021
Want to progress faster?
Join this learning community and try out free exercises!