Tao
Ik heb al een week in een hotel bij Guangzhou gebleven. Dit hotel bevindt zich in het buitenwijk van de stad, waar niet te ver van het vliegveld. Hoewel mijn kamer op de zesde verdieping ligt, is er geen mooie uitzicht buiten. Door de raam kun je alleen saaie gebouwen en fabriek zien. Normaal gesproken is de buitenwijk van een Europese stad netjes en rustig. Maar de situatie is anders in China. De omgeving van het centrum is eigenlijk beter dan buitenwijk. Daarom wordt the huisprijs geleidelijk hoger van centrum naar buitenstad.
Oct 21, 2020 3:46 PM
Corrections · 2
Ik heb al een week in een hotel bij Guangzhou verbleven. Dit hotel bevindt zich in het buitenwijk van de stad, waar niet te ver van het vliegveld. Hoewel mijn kamer op de zesde verdieping ligt, is er geen mooi uitzicht buiten. Door het raam kun je alleen saaie gebouwen en fabrieken zien. Normaal gesproken is de buitenwijk van een Europese stad netjes en rustig. Maar de situatie is anders in China. De omgeving van het centrum is eigenlijk beter dan de buitenwijk. Daarom wordt de huisprijs geleidelijk hoger van centrum naar buitenstad.
Ik kan zien dat je Nederland al erg goed beheerst! Op een paar kleine foutjes na, speel je erg goed met de zinsopbouw! Ga zo door:)
October 22, 2020
Want to progress faster?
Join this learning community and try out free exercises!
Tao
Language Skills
Chinese (Mandarin), Dutch, French
Learning Language
Dutch, French