yoyoyoyoko
Jag bor hos en svensk familj i Göteborg just nu. Där bor 3 finska lapphundar som är mycket fluffiga och vimmelkantigt gulliga med. De är alla så fluffiga som de ser ut som är gjord av halvvätska när de lägger sig på golvet och deras kropp sänker ner i halften. Alla av dem gillar männisior men särskilt en som är yngsta följer alltid efter mig och kolla var jag är. Det är för att jag tar henne ofta för promenaden eller att jag har svagaste vilja i familjen och matar min mat till henne... Hon är ett och halft år gammal och har stora runda ögon med superfina tjocka ögonfransarna och stora trekantiga viftande öra. Ansiktet och ryggen ät lysande svart och magen är vit. Älskar att leka och att gå ut. När hon sover gör hon ljud med tänder att tugga, med sina öga hälft öppen och med sina tassar skakad. Tänk om det var människor skulle det var ganska skrämmande att se i natt men det är faktiskt jätte roligt och söt att se henne gör så... På morgonen klittrar hon upp på min säng och väntar att jag vaknar och tar henne för promenaden. Jag behöver inte alarm tack vare henne. Ända nackdel är kanske att jag måste städa pelsen på golvet otroligt mycket och byta lakan otroligt ofta. Haha Men det är första gång i mitt liv att jag har bott med nåt husdjur och är jättenöjd med det.
Oct 26, 2020 8:03 PM
Corrections · 2
Jag bor hos en svensk familj i Göteborg just nu. Där bor 3 finska lapphundar som är mycket fluffiga och vimmelkantigt gulliga. De är alla så fluffiga så att de ser ut halvt som vätska när de lägger sig ner på golvet och deras kropp sjunker ner. Dem alla gillar männisior men särskilt en som är yngst följer alltid efter mig och kollar var jag är. Det är för att jag tar henne ofta på promenader eller för att jag är för blödig i familjen och ger henne min mat... Hon är ett och halvt år gammal och har stora runda ögon med superfina tjocka ögonfransar och stora trekantiga viftande öron. Ansiktet och ryggen är lysande svarta och hennes mage är vit. Hon älskar att leka och att gå ut. När hon sover gör hon ljud med sina tänder som för att tugga, med sina öga halvt öppna och med sina tassar skakandes. Tänk om det var människor skulle det var ganska skrämmande att se i natt men det är faktiskt jätteroligt och söt att se henne göra så... På morgonen klättrar hon upp på min säng och väntar på att jag ska vakna för att ta henne på promenad. Jag behöver inte ett alarm tack vare henne. Enda nackdelen är kanske att jag måste städa bort pälsen på golvet väldigt ofta och byta lakan jämnt och ständigt. Haha Men det är första gång i mitt liv som jag har bott med nåt husdjur och är jättenöjd med det.
October 26, 2020
Jag bor hos en svensk familj i Göteborg just nu. Där bor 3 finska lapphundar som är mycket fluffiga och vimmelkantigt gulliga. De är alla så fluffiga så att de ser ut halvt som vätska när de lägger sig ner på golvet och deras kropp sjunker ner. Dem alla gillar männisior men särskilt en som är yngst följer alltid efter mig och kollar var jag är. Det är för att jag tar henne ofta på promenader eller för att jag är för blödig i familjen och ger henne min mat... Hon är ett och halvt år gammal och har stora runda ögon med superfina tjocka ögonfransar och stora trekantiga viftande öron. Ansiktet och ryggen är lysande svarta och hennes mage är vit. Hon älskar att leka och att gå ut. När hon sover gör hon ljud med sina tänder som för att tugga, med sina öga halvt öppna och med sina tassar skakandes. Tänk om det var människor skulle det var ganska skrämmande att se i natt men det är faktiskt jätteroligt och söt att se henne göra så... På morgonen klättrar hon upp på min säng och väntar på att jag vaknar för att ta henne på promenad. Jag behöver inte ett alarm tack vare henne. Enda nackdelen är kanske att jag måste städa bort pälsen på golvet väldigt ofta och byta lakan jämnt och ständigt. Haha Men det är första gång i mitt liv som jag har bott med nåt husdjur och är jättenöjd med det.
Halft = talspråket:) Väldigt bra text! Sjukt bra beskrivet och man förstod allting. Jag ändrade en del dock så att det skulle låta mer naturligt. Och jag rättade även några grammatiska fel. Bra jobbat👍
October 26, 2020
Want to progress faster?
Join this learning community and try out free exercises!
yoyoyoyoko
Language Skills
English, Japanese, Swedish
Learning Language
English, Swedish