[Deactivated user]
Dansk 🇩🇰 Hej, jeg hedder Andreu. Jeg er en dreng, der elsker at lære fremmedsprog. Jeg bruger ofte min tid til at lære fremmedsprog. Jeg lærer af mig selv. Hver weekend lærer jeg skandinavisk sprog, sådan dansk, norsk og svensk. Jeg vil virkelig tale flydende med disse sprog. Jeg bruger ofte min tid til at lære nye ord og grammatiske regler af disse sprog. Jeg er altid overrasket, når jeg åbner mine ordbøger og læser nogle artikler på internettet om disse sprog. Jeg finder mangr ligheder blandt danske, norske og svenske ord. Jeg forsøger at klassificere ordforråd af disse sprog i forskellige tabeller for at gøre mig nem at huske og skelne disse sprog. Jeg kan nemt finde og forstå oversættelse af danske, norske og svenske ord hurtigt på grund af klare og forståelige ligheder, og jeg spekulerer altid på, om disse sprog deler de samme ord.
Feb 24, 2021 3:30 AM
Corrections · 1
Dansk 🇩🇰 Hej, jeg hedder Andreu. Jeg er en dreng, der elsker at lære fremmedsprog. Jeg bruger ofte min tid på at lære fremmedsprog. Jeg lærer dem på egen hånd. Hver weekend studerer jeg skandinaviske sprog, som for eksempel dansk, norsk og svensk. Jeg vil virkelig gerne tale sprogene flydende. Jeg bruger ofte min tid på at lære nye ord og grammatiske regler fra dem. Jeg bliver altid overrasket, når jeg åbner mine ordbøger og læser nogle artikler på internettet om sprogene. Jeg finder mange ligheder mellem danske, norske og svenske ord. Jeg forsøger at klassificere ordene fra sprogene i forskellige tabeller for at gøre det nemt for mig at huske og skelne mellem sprogene. Jeg kan nemt og hurtigt finde og forstå oversættelser af danske, norske og svenske ord på grund af klare og forståelige ligheder, og jeg spekulerer altid på, om disse sprog deler de samme ord.
Fin tekst! Du bruger ordet "disse" 100% korrekt, men i talesprog og i uformelle tekster lyder det lidt arkaisk/hyperkorrekt (specielt når du er ung). Derfor har jeg foreslået, hvordan du også kunne formulere dig.
March 18, 2021
Want to progress faster?
Join this learning community and try out free exercises!