Tiffany
Familja ime. Unë kam një motër që është 3 vjeçe më e vogël se unë. Prinderit e mi janë 51 dhe 52 vjeçe. Janë të martuar dhe punojnë bashkë në furrën bukës të tyre. Babi im është pastiçier, mami im është shitese. Të gjithë tre jetojnë se bashku. Unë nuk jetoj më me atyre sepse kam apartamentin tim, dhe jetoj me burrin tim. Ne jemi të martuar që prej 7 viteve. Ai është administrator i rrjetit në një kompani që zhvillohet programet për kontabilitetin. Nuk jetojmë larg nga familja ime. Familja e burrit tim jeton në Shqipëri akoma, por shkojmë shpesh atje për të bërë pak vizitë.
Oct 2, 2020 8:20 PM
Corrections · 2
Familja ime. Unë kam një motër që është 3 vjet më e vogël se unë. Prinderit e mi janë 51 dhe 52 vjeçe. Janë të martuar dhe punojnë bashkë në furrën e bukes se tyre. Babi im është pastiçier, mami im është shitese. Të gjithë jetojnë se bashku. Unë nuk jetoj më me ato sepse kam apartamentin tim, dhe jetoj me burrin tim. Ne jemi të martuar që prej 7 viteve. Ai është administrator i rrjetit në një kompani që zhvillohen programet për kontabilitetin. Nuk jetojmë larg nga familja ime. Familja e burrit tim jeton në Shqipëri akoma, por shkojmë shpesh atje për ti vizituar
October 28, 2020
Want to progress faster?
Join this learning community and try out free exercises!
Tiffany
Language Skills
Albanian, English, French, German, Italian
Learning Language
Albanian, German