[Deactivated user]
Svenska 🇸🇪 Hej, jeg heter Andrez. Det här är första gången jag delar mitt svenska skrifter på Italki. Egentligen vill jag verkligen förbättra mitt svenska och nå mitt svenska flytande men ibland tvivlar jag på att jag delar mina skrifter eftersom jag är rädd om det inte finns några svensktalande som vill hjälpa mig att korrigera mina skrifter. Jag måste fortsätta att öva mina svenska kunskaper eftersom jag älskar skandivaniska länder väldigt mycket. Jag vill bo i Sverige någon dag. Först försöker jag förbättra min skrivförmåga innan jag är redo och har tillräckligt med mod för att öva min talförmåga och lyssningsförmåga. Egentligen vet jag inte min svenska nivå för jag vet inte min misstag alls. Jag behöver verkligen din hjälp för att korrigera mina skrifter. Tyvärr är det svårt att hitta svensktalande som hjälper mig här. Det är samma sak när jag också vill lära mig och dela mina skrifter på danska och norska. Jag har ett stort oppdrag i mitt liv. Jag vill sammanställa min personliga svenska ordbok och försöka publicera den i mitt land. Det finns igen svensk ordbok som är översatt till mitt modersmål i mitt land. Jag vill vara den första personen som kan tala och förstå svenska. Om jag kan förbättra mitt svenska på Italki, kanske jag kan publicera många böcker, ordböcker och också popularisera i mitt land.
Feb 19, 2021 1:45 PM
Corrections · 2
Svenska 🇸🇪 Hej, jeg heter Andrez. Det här är första gången jag delar mina svenska skrifter på Italki. Egentligen vill jag verkligen förbättra min svenska och kunna prata flytande, men ibland tvivlar jag på att dela mina texter eftersom jag är rädd att det inte finns några svensktalande som vill hjälpa mig att korrigera mina skrifter. Jag måste fortsätta att öva mina svenska kunskaper eftersom jag älskar skandinaviska länder väldigt mycket. Jag vill bo i Sverige någon dag. Först försöker jag förbättra min skrivförmåga innan jag är redo och har tillräckligt med mod för att öva min talförmåga och hörförståelse. Egentligen vet jag inte vilken nivå min svenska har för jag vet inte vilka misstag jag gör. Jag behöver verkligen din hjälp för att korrigera mina skrifter. Tyvärr är det svårt att hitta svensktalande som hjälper mig här. Det är samma sak när jag också vill lära mig och dela mina skrifter på danska och norska. Jag har ett stort uppdrag i mitt liv. Jag vill sammanställa min personliga svenska ordbok och försöka publicera den i mitt land. Det finns ingen svensk ordbok som är översatt till mitt modersmål i mitt land. Jag vill vara den första personen som kan tala och förstå svenska. Om jag kan förbättra min svenska på Italki, kanske jag kan publicera många böcker, ordböcker och också popularisera i mitt land.
Kämpa på! Ett hett tips är att du lyssnar så mycket innehåll du kan på svenska, innan du ger dig på att prata. Det viktigaste är att bygga upp ditt ordförråd och det gör du bara genom att lyssna och läsa som främsta fokus.
Feb 21, 2021 9:05 PM
Want to progress faster?
Join this learning community and try out free exercises!