[Deactivated user]
Svenska 🇸🇪 Hej, jag vill berätta lite något varför jag måste lära mig svenskt språk. Jag tror att svenska grammatiska regler inte är för svåra att lära sig i jämförelse med andra europeiska språk. Svensk ordorder är inte samma som tysk eller nederländska. Svenska har inte substantivisk deklination, adjektivisk deklination och verbkonjugationer. Så jag tror att det borde vara lätt att lära och behärska detta språk snabbt. Egentligen lär jag mig svenska eftersom jag blir kär i eftersom jag tittar på några videos på Youtube om skönhet av naturlandskap i Sverige. Jag älskar verkligen och beundrar varje vacker utsikt där. Förresten är det första gången jag delar mina svenska skrifter på Italki. Jag vet att jag fortfarande behöver förbättring om mina skrifter. Egentligen tvivlar jag på mina skrifter, eftersom jag ibland är lite rädd om modersmålaren inte hjälper mig att korrigera dessa skrifter.
Feb 19, 2021 1:59 PM
Corrections · 2
Svenska 🇸🇪 Hej, jag vill berätta lite om varför jag måste lära mig svenska språket. Jag tror att svenska grammatiska regler inte är för svåra att lära sig i jämförelse med andra europeiska språk. Svensk ordföljd är inte likadan som tyskans eller nederländskans. Svenska har inte substantivisk deklination, adjektivisk deklination och verbkonjugationer. Så jag tror att det borde vara lätt att lära sig och behärska detta språk snabbt. Egentligen lär jag mig svenska eftersom jag blev kär i det eftersom jag tittade på några videor på Youtube om vackra naturlandskap i Sverige. Jag älskar verkligen och beundrar varje vacker utsikt där. Förresten är det första gången jag delar mina svenska texter på Italki. Jag vet att jag fortfarande behöver förbättra mina texter. Egentligen tvivlar jag på mina texter, eftersom jag ibland är lite rädd att modersmålstalare inte hjälper mig att korrigera/rätta dessa texter.
Hej! Oj vad många språk du lär dig. Djupt imponerande!!! ”Skrifter” används mer när man pratar om historia, som ”skrifter från jesu tid” eller ”skrifter från 400-talet före vår tidsräkning” o.s.v Bra jobbat!
Feb 20, 2021 10:24 AM
Want to progress faster?
Join this learning community and try out free exercises!