Yalqun
Hazir Uygurqa rap hili tarakki kildi. What does this mean? Now Uyghur rap is crashing?
May 13, 2011 1:14 PM
Answers · 8
hehe,don't know what it means.
May 15, 2011
Hazir Uyghurche Rep xёli tereqqiy qildi. Uyghur Rap`s developed well now. 现在维吾尔Rap有了不错的发展。
May 27, 2013
tarakki kildi means Developed
December 25, 2012
Rehmet sizge, likin bu jumla bir Uyghur yazghan. Men chet alik. Men qandaq chushenmighan Uyghurchini toghrilimen?
June 16, 2012
Ependim, uyghur chini olchemlik yezishingiz ni umid qilimen~~~ ULY ogining! sizning yazghanliringiz uyghurche emess, Pinyin arqiliq uyghur chini ipadilesh~~ heqiqiy uyghur kompiyuter yeziqini ugining~!
May 15, 2012
Show More
