Shirley
is there plural form of "khanevade "خانواده? Dear friends: i have never seen any plural form of this word .for example: they are my families. (in persain: unha khanevadehaye man hastand), is that correct?
Jul 26, 2014 10:54 AM
Answers · 6
we have : خانواده ها ex : خانواده های ایرانی ، خانواده های پر جمعيت but your sentence is not grammatically correct because we don't say "خانواده های من " you can say: اونها اعضای خانواده من (ما) هستند or simply اونها خانواده من هستند
July 26, 2014
these families = این خانواده ها - They are my family = این ها خانواده ی من هستند - Our families live here = خانواده های ما اینجا زندگی می کنند - Families are important = خانواده ها مهم هستند
July 29, 2014
I think it is singular form! anyone has just 1 family but I saw people use the plural form when they speak to a number of people like: فیلم بسیار زیبای است. پیشنهاد می کنم که این فیلم رو با خانواده ها تون ببینید!!!!!!! مقدم خانواده های محترم دانشجویان را گرامی می داریم
July 28, 2014
کلمه خانواده اسم جمع است family اگر منظور خانواده باشد نیاز به جمع بستن ندارد اگر خویشان و اقوام و خانوار و غیره باشند نیاز به کلمه خانواده نیست پس اگر منظور خانواده خودتان باشد چون اسم جمع است ،نیاز به جمع بستن ندارد.
July 26, 2014
