Bahar
yeni bir dil nasıl öğrenilir?
Jul 1, 2015 3:51 PM
Answers · 10
İnternetten İngilizce hakkında kısa bir site araştırması yaparak başlayabilirsin. Şanslısın çünkü İngilizce harika kaynaklar var, bir sürü site olduğu için hangisi sana güzel geliyorsa oradan yararlanabilirsin. Dersler (Lesson 1/Lesson 2) olarak ayrılmıştır. Günde 2-3 ders alarak başlayabilirsin. (1 gün içinde çok ders yapmamanı öneririm, çünkü pek akılda bir şey kalmıyor o şekilde) İngilizce için bir defter yapmanı da öneririm, yazmak iyidir hem daha çok akılda kalır :') Şimdi işin eğlenceli kısmına geldik, müzik/dizi/film/kitap/çocuk kitabı (seviyene göre) beğendiğin türlerde hepsini İngilizce dinle/izle, emin ol çok yardımını göreceksin. Seviyeni ilerlettikten sonra (şuanda çok saçma gelse de) aynanın karşısına geç ve herhangi bir konu hakkında konuşma yap sesli, bu da konuşmanı geliştirecektir. (Skype aracılığıyla yabancı bir arkadaşınla İngilizce konuşman daha iyi olur ama ilk başlarda o güveni kendinde bulmak biraz zor o yüzden ayna iyi bir alternatif) Umarım yardımcı olmuştur ^^
July 3, 2015
Duolingo ve Memrise kullanarak başla derim.
July 1, 2015
Hangi dili düşünüyorsunuz?
July 1, 2015
first study basic grammer and tenses ... than try to memorize verb and some key words ... after that watch tv series and have fun ) (just my opinion)
July 2, 2015
Hi! I'm JR in New York and I'm happy to help you improve your spoken English! If you need help, please add me / respond back! Hope to chat soon and become great friends! Add me on QQ International at: 1990992857 or ooVoo at: 6214337481
July 2, 2015
