Souhaila
Site voor het leren van Nederlands Hallo, Mijn moeder komt uit Marokko en ze kan best goed Nederlands spreken. Ze krijgt ook veel commentaar dat haar Nederlands steeds beter word. Alleen ze heeft moeite met lezen en schrijven. Ze was gestopt met haar lessen omdat ze te vaak afwezig was ivm ziekte. Daarom is het beter om haar Nederlands gewoon thuis te beoefenen op de computer. Wie weet nog een goede site met video's of YouTube kanaal. Arabisch zou al helemaal fijn zijn (als het mogelijk is want ik zie het niet vaak). Ze wilt het liefst op een laag level beginnen. Alvast bedankt!
2016년 1월 10일 오후 4:20
2
0
Answers · 2
Hallo Souhaila, ken je www.taalklas.nl? Dat is onderdeel van oefenen.nl. De taaloefeningen op die website zijn speciaal gemaakt voor anderstaligen die hun Nederlands willen verbeteren. Er zijn oefeningen op verschillende niveaus en voor spreken, schrijven en lezen. Er is geen Arabische vertaling, maar dat is ook niet nodig. Het loont echt de moeite om haar even op weg te helpen met die site. Ik ken verschillende vrouwen zoals jouw moeder die hun Nederlands enorm hebben verbeterd door op die website te oefenen. Veel succes!
2016년 1월 11일
Souhaila
Language Skills
Arabic, Dutch, English, Japanese, Spanish
Learning Language
Arabic, English, Japanese