Gleb
ye khaheshi daram age zahmati nist benavisin yek do ta jomle ba in vajehaye - *bi janbe wa *lamassab. estefadesho nemitunam kamelan befahmam.
Dec 3, 2016 8:45 PM
Answers · 9
6
سلام دوست عزیز این دو عبارت بسیار غیر رسمی هستند و معمولا در مکالمات دوستانه یا فیلم ها استفاده می شوند. در مورد عبارت اول بی جنبه به شخصی گفته میشه که معمولا نمی تونه تحمل کنه وقتی یکی باهاش شوخی می کنه. یا اینکه نمی تونه تحمل کنه شرایط رو وقتی کسی ازش انتقاد می کنه. تحمل این شرایط خیلی براش سخته و حتی غیر ممکن. بنابرین تو فارسی می گیم اون آدم جنبه ی این رو نداره باهاش شوخی کنیم. یعنی هر وقت باهاش شوخی می کنیم زود ناراحت میشه. معادل های انگلیسی بی جنبه به این صورت است در مورد شوخی : (S)He can't take a joke. بی جنبه در برابر انتقادات : thin-skinned کلمه لامصب به مرور زمان تغییر کرده. شکل اول این کلمه لا مذهب بوده. لا مذهب یعنی شخصی بدون دین. اما در زمان حال معنی کلمه تغییر کرده و در مفاهیم مثبت و منفی مورد استفاده قرار می گیره. این واژه خیلی کاربرد داره: به مثال های زیر دقت کن لامصب تو کی هستی؟ Who the hell are you? اکه مثال های بیشتری می خوایی یک پیام یه من بدید مثال های عامیانه تر رو بهتون بگم چون اینجا مناسب نیت بیان کردن این جملات موفق باشید
December 4, 2016
2
واقعا آدم بی جنبه ای هستی. من فقط باهات می خواستم شوخی کنم. ولش کن. جنبه نداره . لطفا اگه جنبه ی شوخی ندارید عضو گروه نشید. لامصب عجب صدایی داره. لامصب چه گل قشنگی زد. لامصبا همه ی درختارو شکوندن. Fahim has explained everything very well.
December 6, 2016
lamassab is the informal pronunciation of " la mazhab لامذهب', it is an Arabic word and means "unbeliever".
December 20, 2016
for example you are in a hurry and also waiting for a friend at their house to come with you, but they are being too slow and you are getting mad at them because of this, so you might say loudly and almost angrily: come on man, what are you doing? that's a situation where we use this expression or another one like this: "bi jonb baba la massab" meaning "come on man!" this is a little offensive, though, be careful when you use it! hope this helps!
December 7, 2016
همکار من خیلی بی جنبه است ،حتی از کوچکترین شوخی من ناراحت میشود این کامپیتور لامصب (لعنتی)هم دیگه درست کار نمیکنه. لامصب=لامذهب =لعنتی= یه اصطلاح غیر مودبانه برای بیان نارضایتی از چیزی یا در برخی موارد تعجب از ویژگی خاص چیزی یا کسی مثلا:لامصب بسه چقدر میخوری!!
December 3, 2016
