박희섭(Heesob Park)
What does "муринських" mean 1) What does "муринських" mean in the following sentence? На ній сто одинадцять королів (не поминаючи, звісно, і муринських) Here is another translation of the same sentence. На ній сто одинадцять королів (включаючи, звісно, і негритянських) Does "не поминаючи" mean "включаючи"? Does "муринських" mean "негритянських"? 2) What does "на кону" mean in the following sentence? I всі вони появлялися на кону своєчасно й ніколи не помилялися. What is the dictionary form of "кону"?
Sep 26, 2017 3:21 AM
4
0
Answers · 4
Муринських means мавританських - Moorish Не поминаючи - not to mention Включаючи - including На кону - кін - in your example I think it means some special place where they were gathering.
September 26, 2017
мурин = негр, прикметник = муриновий. маври - з північної частини Африки, прикметник = маврський. Уточни по тексту - "муринських"/"негритянських" чи "маврських". не поминаючи = не пропускаючи. на кону = від КІН = а) ставки в азартних іграх, б) майданчик для вистав артистів. З речення не зрозуміло про що йдеться.
September 27, 2017
박희섭(Heesob Park)
Language Skills
English, Finnish, Italian, Korean, Norwegian, Persian (Farsi), Russian, Swedish, Vietnamese
Learning Language
Norwegian